Topul caselor cu cele mai frumoase privelisti

Marti, 18 Octombrie 2011, ora 17:59
9343 citiri
Topul caselor cu cele mai frumoase privelisti

Casele cu pereti construiti integral din sticla sau cu geamuri uriase castiga din ce in ce mai multi adepti, atrasi de posibilitatea vederii unor panorame fascinante, la orice ora, fara sa renunte la confortul caminului.

Printre cele mai frumoase case care corespund acestui trend din real estate se numara resedinte din California, Hawaii sau San Francisco, conform topului intocmit de msn.com.

Privelistea uluitoare oferita de aceasta casa, din Montecito, California, se datoreaza peretilor mari, din sticla, prin care se vede lantul muntos Santa Ynes.

Pentru ca incendiile sunt, din pacate, destul de frecvente in aceasta parte a coastei, arhitectii au folosit materiale rezistente la foc.

Fiecare etaj al acestei case din Santa Monica promite o panorama fabuloasa. Ferestrele din principalul dormitor si cele construite la parter se pot deschide foarte mult.

Amplasata chiar in mijlocul unui camp cu vita de vie, aceasta casa din Sonoma County, California, are cate trei randuri de geamuri, multumita carora cei din interior pot vedea cum se coc strugurii.

Conceputa de Richard Neutra, unul dintre cei mai avangardisti arhitecti ai Americii, acest duplex din San Francisco are un perete unde au fost montate ferestre de sus pana jos. Pentru a evita intrarile prin efractie, geamurile sunt prevazute cu bare de protectie.

Desi la prima vedere pare ca nu are nici pereti si nici ferestre, casa le are montate, dar sub forma unor usi de garaj. O parte din acestea sunt solide, in timp ce altele au prevazute geamuri dintr-un plastic transparent, retractabile. In partea de nord, casa are un aspect mult mai traditional, pentru intimitate.

Pentru ca se afla in zona de provincie a Californiei, familia care locuieste in aceasta casa a vrut sa respecte un stil rural. Fiecare incapere de aici ofera o cu totul alta panorama.

Un perete plin de ferestre si patru seturi de usi in stil frantuzesc asigura o vizibilitate sporita a imprejurimilor. Spatii de depozitare discrete au fost amenajate pe o parte a peretilor, pentru a nu obstructiona vederea.

La prima vedere aceasta resedinta pare ca se contopeste cu mediul inconjurator, perfect camuflata datorita materialelor folosite: sticla si lemn. Luminozitatea sporita este asigurata atat prin inaltimea tavanelor, cat si prin peretii formati integral din sticla transparenta.

O fereastra uriasa, de dimensiunile unui perete ofera celor care stau in bucatarie si in sala de mese vedere catre piscina.

Cu un design simplist, cu ferestre mari si moderne, aceasta micuta casa isi cucereste musafirii prin gradinile frumos amenajate si relaxante.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Top cele mai frumoase case, #case cu vedere, #panorama superba case , #Stiri Casa