Toalete curate si igienice - primul pas pentru sanatate si siguranta

Miercuri, 16 Iunie 2021, ora 12:13
547 citiri
Toalete curate si igienice - primul pas pentru sanatate si siguranta
toalete igienice FOTO: sanito.ro

Igiena personala reprezinta un aspect foarte important pentru viata de zi cu zi, iar pastrarea unei igiene corecte este absolut esentiala, fiind in conexiune directa cu starea de sanatate. Indiferent de stilul de viasa pe care il avem, igiena trebuie sa fie mentinuta corespunzator, pentru a ne putea bucura de o viata sanatoasa.

In mod special, daca discutam despre toaleta, trebuie sa fim foarte atenti cu privire la pastrarea curateniei si a normelor de igiena corespunzatoare spatiului, care trebuie sa fie mult mai atent respectate, iar simpla achizitie a unor capace de toaleta potrivite, poate face diferenta.

Baia este unul dinte cele mai importante spatii dintr-o locuinta si nu numai. Nu exista niciun spatiu public, nicio firma sau companie, institutie sau magazin, benzinarie sau centru comercial, care sa nu aiba cel putin o toaleta. Desigur, toaleta este vitala pentru viata noastra de zi cu zi. Societatea a evoluat in ultimii ani, iar toaletele au evoluat odata cu ea. In prezent, grupurile sanitare sunt din ce in ce mai sofisticate, mai moderne si bineinteles, utilate profesional in adevaratul sens al cuvantului, pana la cele mai mici detalii, de la capace de toaleta cu senzor sau buton, dispensere si dozatoare automate, uscatoare profesionale si multe alte accesorii.

Capacele de toaleta cu senzor sau buton pot reprezenta cea mai eficienta si avantajoasa modalitate prin care sa se realizeze igienizarea rapida si usoara a toaletei din spatiile commune, folosite de mai multe persoane. Principiul de functionare al unui capac de toaleta inteligent este unul foarte simplu - prin actionarea senzorului sau a butonului, sistemul ruleaza o folie igienica, atat cat sa imbrace intreaga suprafata a colacului, iar folia utilizata este distrusa prin taiere, pentru a nu fi reutilizata.

Dispozitivul este ideal pentru utilizarea in spatii precum: cladiri de birouri, spitale, restaurante, hoteluri si pensiuni, benzinarii si in multe alte zone cu un trafic intens, situatii in care respectarea normelor de igiena este esentiala.

Este important sa existe siguranta ca clientii pot beneficia de solutii inteligente in ceea ce priveste curatarea si igienizarea spatiilor si a suprafetelor. Pentru pastrarea unei igiene corespunzatoare in grupurile sociale, trebuie folosite si consumabile de cea mai buna calitate: sapun lichid profesional, prosoape igienice de hartie, servetele si dezinfectanti pentru maini. De asemenea, spatiile trebuie curatate foarte bine cu detergenti profesionali si solutii igienizante de cea mai buna calitate.

O gama foarte variata de solutii ideale pentru toalete este reprezentata produsele profesionale Tork. De la sapunuri si dezinfectanti, dispensere si dozatoare si pana la hartie igienica sau servetele de unica folosinta pentru stergerea mainilor dupa spalare, produsele Tork asigura tot necesarul, fie pentru acasa, fie pentru sediul unei firme, al unei institutii publice, centru medical sau centru comercial.

Cu siguranta, pentru majoritatea oamenilor, curatenia si igiena reprezinta primii pasi pentru a trai intr-un mediu sanatos, igienic si sigur, indiferent daca vorbim despre spatiul personal, de acasa sau la cel de munca.

#toalete, #igiena, #igienizare toaleta , #Stiri Casa