Terminatorii tin daunatorii sub control si pe timp de iarna

Miercuri, 17 Decembrie 2014, ora 15:12
1975 citiri
Terminatorii tin daunatorii sub control si pe timp de iarna

Iarna nu este un prilej de a rasufla usurati in legatura cu absenta daunatorilor din locuinta sau din spatiul de lucru. Acestia nu dispar atunci cand temperaturile scad, ci se retrag in locuri sigure, ferite. Astfel, iarna reprezinta cel mai bun moment de a lua masuri impotriva acestora.

Terminatorii activeaza in domeniul dezinsectiei si deratizarii de 15 ani. Astfel, au reusit sa inteleaga comportamentul daunatorilor de la un sezon la altul. Daunatorii sunt mai putin activi pe timp de iarna, si incearca sa isi conserve energia pentru primavara. De aceea se poate actiona eficient pentru a preveni extinderea acestora la venirea primaverii.

Modurile in care daunatorii isi adapteaza comportamentul in aceasta perioada difera:

- Tantarii depasesc iarna in stadiul de oua, maturizandu-se, urmand ca primavara sa se raspandeasca

- Albinele se retrag in stupi si consuma miere pentru conservarea energiei

- Puricii petrec iarna in stadiul de pupa, iar cand simt prezenta unui corp cald langa ei, se activeaza

- Gandacii patrund prin crapaturi in case, mansarde, magazii si alte locuri asemanatoare

- Rozatoarele, spre sfarsitul toamnei, se retrag in spatiile din apropierea zonelor virane sau in subsolurile blocurilor. Patrund prin crapaturile din pereti si gaurile din jurul tevilor.

Toamna aceasta a fost invazie de rozatoare. Acestea au distrus mare parte din recolte iar nivelul pagubelor a fost ridicat. Toti acei daunatori in momentul de fata s-au adapostit. De aceea, daca nu se actioneaza prompt, in primavara populatia rozatoarelor va fi dificil de controlat.

Firma de dezinsectie si deratizare Terminatorii intervine prompt in urma solicitarilor. Tehnicile si modalitatile de control al daunatorilor sunt adaptate astfel incat sa fie eficiente dar sigure pentru mediu si pentru sanatatea oamenilor. Pe site-ul www.terminatorii.ro se gasesc mai multe detalii si informatii legate de procesul de dezinsectie si deratizare.

Asadar, iarna reprezinta o ocazie de a pregati terenul pentru o primavara lipsita de daunatori prin luarea masurilor potrivite.

#Firma dezinsectie deratizare, #cum scapi de gandaci, #cum scapi de soareci , #Stiri Casa