Spectaculoasa vila din Miami care a apartinut unui print din Arabia Saudita

Duminica, 06 Martie 2016, ora 08:58
1028 citiri
Spectaculoasa vila din Miami care a apartinut unui print din Arabia Saudita
Foto: Roberto Dangond

Construita in anii 1930, aceasta vila in stil mediteranean se remarca prin detaliile inedite in ceea ce priveste designul, dar si prin istoricul neobisnuit al proprietarilor.

Cu o suprafata de peste 380 de metri patrati, casa cu sase dormitoare este situata pe insula artificiala Palm Island, chiar pe malul apei, oferind priveliste asupra golfului Biscayne.

Proprietarul actual este Thomas Sullivan, fondatorul si fostul CEO al companiei Lumber Liquidators, care s-a confruntat cu probleme financiare dupa ce anul trecut a fost implicata intr-un scandal privind nivelul formaldehidei din parchetul pe care il comercializeaza, potrivit Business Insider.

Sullivan este, de asemenea, un investitor in domeniul energiei verzi. In 2013, l-a gazduit in aceasta casa pe presedintele american Barack Obama, pentru a discuta despre masinile cu hidrogen.

"Cand esti atat de aproape de casa trebuie sa fii preocupat de schimbarile climatice si de ridicarea nivelului marii", a afirmat ...citeste mai departe despre "Spectaculoasa vila din Miami care a apartinut unui print din Arabia Saudita" pe Ziare.com

#casa print saudit, #vila Miami , #Stiri Casa