Specialiștii ne învață cum să trecem mai ușor peste iarnă. Iată metoda simplă prin care reducem considerabil facturile de gaz și curent

Marti, 31 Ianuarie 2023, ora 19:46
368 citiri
Specialiștii ne învață cum să trecem mai ușor peste iarnă. Iată metoda simplă prin care reducem considerabil facturile de gaz și curent
FOTO: stock.adobe.com

Ca și în industria imobiliară, și în cea a tâmplăriei, specialiștii ne recomandă să nu vânăm reducerile și ofertele create pentru a ne “lua ochii”, ci să fim atenți la calitatea produselor pe care le alegem, și care atrag după sine multiple alte avantaje.

Mihai Sorin Popescu, directorul www.tamplarie.com ne-a învățat care este prețul corect pe care trebuie să îl plătim: “ Alegem termopane după bugetul pe care îl are fiecare client, dar și în funcție de cât dorim să investim în calitate. Aici putem alege în funcție de caracteristicile tehnice ale profilului ales, feroneriei utilizate și pachetului de sticlă oferit. Prețul face diferența, nu trebuie să ne bucurăm atunci când găsim oferte la prețuri mici, pentru că în acest caz, cel mai probabil, se face și rabat la calitatea oferită, de aici serviciile aferente”.

Pentru a ne ușura treaba, specialistul a făcut un Top 5 al calităților pe care trebuie să le îndeplinească tâmplăria pentru a fi considerată o “investiție bună”.

“ O bună izolare termică – Tâmplărie Rehau (va reduce costul consumului de energie termică pentru a răci sau încălzi casă).

Anduranța – Tâmplărie Salamander

Nu necesită reglaje ulterioare.

Întreținere ușoară – Tâmplărie Gealan

Estetică/Designul”, a precizat Mihai Sorin Popescu, directorul Tamplarie Viatrix Star 2004.

La fel ca și în alte industrii, specialistul în tâmplărie ne-a dezvăluit că și în industria termopanelor, se lovesc de clienții care caută produse ieftine și care au tendința să facă comparații, din păcate legate doar de preț: “ În cei peste 18 ani de când suntem pe piața din România, și nu numai, evident că am avut și clienți care s-au “legat” de preț.

Noi le explicăm avantajele unui produs de calitate și, în același timp, îi rugăm să ia în calcul și beneficiile acordate: plase de insecte pentru contractele care depășesc o anumită sumă, consultanța și măsurătorile oferite gratuit, precum și discounturi suplimentare pentru comenzile achitate integral în avans. Le spunem clienților să compare calitatea, referindu-ne atât la profilul PVC folosit de competitori, feroneria, grosimea armăturii folosite pentru ramforsarea profilelor de PVC, precum și sticla utilizată. Astfel, investind în toate aceste lucruri, vor face economii la consumul de energie pe timp de iarnă și de vară”.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tamplarie, #tamplarie PVC, #termopane , #Stiri Casa