Sistemele de supravaghere inteligente - O necesitate?

Luni, 08 Decembrie 2014, ora 17:11
1872 citiri
Sistemele de supravaghere inteligente - O necesitate?
Foto: Cadou Personalizat

Atunci cand incepeti cautarile pentru achizitionarea unui sistem de supraveghere trebuie sa fiti foarte prudent cu privire la optiunile disponibile.

In primul rand, trebuie sa stiti exact ce facilitati va sunt sau nu folositoare, mai ales pentru a evita cheltuieli inutile.

CCTV

Initial, camerele de supraveghere au fost concepute pe baza tehnologiei analogice - vechile sisteme CCTV bazate pe cablu coaxial. Acum camerele au evoluat catre HD pastrandu-se, insa, vechea infrastuctura pe coaxial.

Asta ar putea fi un lucru bun, dar daca esti in cautarea unei optiuni de a interactiona inteligent cu camerele de supraveghere, sa nu ai nevoie de DVR pentru ca inregistreaza pe SD card, sa minimizezi bandwith-ul si stocarea peste 40% fara sa pierzi din detaliile in rezolutie HD care te intereseaza, sa stochezi automat oriunde in internet inregistrarile, sa ai scalabilitate mare a sistemului si, nu in ultimul rand, o precizie si o claritate a imaginii HD, in orice conditii de iluminare, atunci alta este solutia.

Aceasta e oferita de camerele IP.

Numai printr-o simpla cautare a termenilor camere supraveghere sau sisteme supraveghere , veti fi la numai cateva clickuri distanta de achizitionarea unui produs din categoria noilor tehnologii inteligente.

Camera MS-C2191-P de la Milesight

Acesta camera se instaleaza foarte usor, majoritatea setarilor autoconfigurandu-se.

In plus, ea beneficiaza de tehnologiile SIP/VoIP, este suficient sa definiti numarul de interior al camerei si setarile aplicatiei de client, care poate fi instalata pe telefon sau computer.

Astfel, de oriunde si oricand, prin simpla accesare a unui numar de interior din aplicate, puteti vedea si asculta ceea ce se petrece in locul respectiv.

Ba mai mult, puteti chiar sa interactionati cu persoana care va contacteaza. Camera ofera si functia de baby monitor, comunicarea realizandu-se bidirectional, prin intermediul microfonului si difuzorului integrat.

Asadar, in cazul in care simtiti nevoia sa aveti controlul total asupra locatiei dumneavoastra, chiar si de la distanta, aveti nevoie de o camera IP inteligenta.

Puteti sa o folositi si ca videointerfon cu ajutorul unui buton de apelare instalat la intrare.

Dar nu numai aceasta ci si toate camerele MILESIGHT cu terminatia VPM pot fi folosite ca videointerfon.

#sisteme supraveghere, #camere supraveghere , #Stiri Casa