S-au schimbat gusturile bucurestenilor in materie de locuinte: De ce prefera apartamentele mai mari

Marti, 02 Februarie 2016, ora 16:40
1263 citiri
S-au schimbat gusturile bucurestenilor in materie de locuinte: De ce prefera apartamentele mai mari
Foto: Arhiva Ziare.com

Apartamentele cu trei si patru camere au fost cele mai populare locuinte achizitionate anul trecut in Bucuresti si judetul Ilfov.

De asemenea, zona semicentrala a fost la mare cautata, iar proximitatea fata de o gura de metrou a fost un factor important de decizie, arata o analiza remisa Ziare.com.

Preferintele de achizitie: Romanii au preferat sa cumpere imobile mari

Spre deosebire de alti ani, in 2015 "vedetele" nu au mai fost apartamentele cu 2 camere, dorintele cumparatorilor indreptandu-se spre imobile mari (3 camere, 4 camere, vile).

Explicatia este una simpla: O familie ce face credit pe o perioada mare de timp priveste si in perspectiva nevoilor viitoare, isi doreste un imobil mai generos ca suprafata sau ca numar de camere.

Pe de alta parte, garsonierele au fost solicitate in special de cei care au vrut sa investeasca, acestea asigurand un randament crescut si atragator (9%-10% pe an), prin inchirierea lor.

Apartamentele s-au scumpit in provincie, dar s-au ...citeste mai departe despre "S-au schimbat gusturile bucurestenilor in materie de locuinte: De ce prefera apartamentele mai mari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#apartamente Bucuresti Ilfov, #vanzari apartamente Bucuresti Ilfov, #vanzare apartamente Bucuresti, #vanzare apartamente Ilfov , #Stiri Casa