Redefineste-ti stilul de viata urban. Alege apartamente moderne in proiecte rezidentiale unice!

Luni, 19 Iulie 2021, ora 15:55
711 citiri
Redefineste-ti stilul de viata urban. Alege apartamente moderne in proiecte rezidentiale unice!
apartamente moderne FOTO: hagageurope.ro

Indiferent daca esti in cautarea unei idei de business, a unei proprietati imobiliare, a unui concert sau a unui muzeu, Bucurestiul este un oras al oportunitatilor, iar vibe-ul de oras cosmopolit este omniprezent. Iar daca esti in cautarea acelui loc caruia sa-i spui, cu drag, acasa, a venit momentul sa alegi proiectul rezidential si apartamentul care te reprezinta. Insa, atunci cand esti pe punctul de a face o investitie atat de importanta si de lunga durata, cu siguranta iti doresti o casa cu un concept unic, care sa se potriveasca perfect nevoilor si personalitatii tale.

Hagag Development Europe dezvolta proiecte unice, capabile sa satisfaca asteptarile si cerintele celor mai exigenti clienti. Asa ca daca ca visezi la o locuinta cu un aer futurist ori iti doresti un apartament intr-o cladire boema, in inima Capitalei sau chiar daca preferi suburbia, suntem siguri ca alaturi de noi vei gasi apartamentul care ti se potriveste.

HAGAG Development Europe este unul dintre cei mai proeminenti jucatori din sectorul imobiliar din Bucuresti. Cu fiecare proiect dezvoltat, investitorul depaseste limitele industriei si reuseste sa introduca pe piata noi concepte inovatoare. Construiesc pentru viitor, urmarind nimic altceva decat excelenta, onoreaza istoria si readuc la viata influentele unei epoci elegante, inspirati fiind de arhitectura remarcabila si influentele acesteia. In acest sens, parte dintre investitiile si proiectele regasite in portofoliul local al companiei sunt reprezentate de cladiri istorice, cu personalitate proprie, pe care le dezvoltatorul le reabiliteaza cu dedicare si atentie, conservand astfel nu doar valoarea istorica a imobilelor, ci si trecutul tangibil al unei natiuni.

Iata cele trei proiecte de apartamente dezvoltate de Hagag, care cu siguranta iti vor atrage atentia daca esti in cautarea unei proprietati rezidentiale in Bucuresti.

H Victoriei 139 - The only luxury residential boutique

In centrul Capitalei, chiar langa Muzeul National "George Enescu", Hagag Development Europe a reintrodus una dintre cele mai boeme cladiri ale Bucurestiului pe ruta comerciala: H Victoriei 139. Cladirea pastreaza farmecul arhitectural al orasului, dintre cele doua razboaie mondiale, combinand influenta istorica cu designul modern. In prezent, ramane singurul si cel mai prestigios proiect rezidential de lux de pe Calea Victoriei.

H Victoriei 139 ofera 33 de apartamente unice, proiectate si construite cu o atentie deosebita pana la cele mai mici detalii, folosindu-se materiale selectate cu atentie de arhitecti cu experienta vasta in domeniu. Detaliile arhitecturale Art Deco, holurile elegante si impunatoare, finisajele luxuriante si incarcatura istorica a cladirii reflecta viziunea si pasiunea Hagag pentru proiecte imobiliare cu personalitate unica si inconfundabila. Adaugand si serviciul de asistenta 24/7, cu rafinamentul proiectului, H Victoriei 139 contureaza cadrul ideal pentru cei ce iubesc luxul si eleganta, creand o atmosfera nobila, dar primitoare, prin cele mai mici detalii.

H Eliade 9 - Your own 7*

H Eliade 9 este un proiect rezidential de lux exclusivist, situat in cartierul Primaverii, pe bulevardul Mircea Eliade. Cladirea acestuia va avea la baza un concept inovator, gazduind 35 de apartamente high-end, cu gradini sau terase private de dimensiuni generoase si locuri de parcare subterane.

Proiectul rezidential se evidentiaza printr-un design ultramodern, conturat prin finisaje si materiale de constructii de inalta calitate, acestea avand ca scop asigurarea unei anumite independente termice si energetice, pentru un confort sporit. Toate apartamentele vor fi echipate cu cea mai avansata tehnologie de tip smart home, permitand rezidentilor sa acceseze si sa controleze de la distanta dispozitivele inteligente din dotare: avand posibilitatea de a-ti seta ora la care sa fii trezit de lumina naturala in fiecare dimineata, poti programa cafeaua sa fie pregatita atunci cand te trezesti sau poti controla sistemul de sunet doar prin apasarea unui buton. Cladirea va oferi absolut toate facilitatile de care ai putea avea nevoie pentru un stil de viata modern si extrem de facil. De asemenea, complexul va dispune de o intrare securizata si servicii de concierge 24/7, similare unei experiente hoteliere de 7 stele.

H Pipera Lake

Un proiect rezidential de mari dimensiuni, dezvoltat pe baza conceptului de gated community, situat intr-o zona linistita si retrasa, in nordul Bucurestiului, pe malul lacului Pipera. Dupa finalizarea intregului proces de constructie, complexul va dispune de 17 blocuri si mai mult de 1.300 de apartamente de tip studio, cu 2 sau 3 camere.

H Pipera Lake va oferi servicii de concierge 24/7, asigurandu-ti asistenta ori de cate ori ai nevoie si la orice ora, iar amplasamentul privilegiat iti va oferi un acces facil la toate punctele de interes ale unei vieti urbane moderne. Spatiile verzi generoase si locurile de joaca special concepute pentru copii sunt elementele ideale pentru a crea un cadru natural destinat relaxarii, iar finisajele premium si parcarile subterane iti vor asigura tot confortul de care aveti nevoie atat tu, cat si familia ta.

Afla mai multe detalii despre proiectele noastre rezidentiale pe https://www.hagageurope.ro/lang-ro/residential sau la 021 9953.

#apartament, #apartament modern , #Stiri Casa