Proiect inedit: Cazare gratuita intr-o casa veche de 80 de ani din Muntii Apuseni

Sambata, 06 Februarie 2016, ora 08:50
1492 citiri
Proiect inedit: Cazare gratuita intr-o casa veche de 80 de ani din Muntii Apuseni
Foto: Blog Casa cu Brad

Doi romani au decis sa se refugieze in sanul naturii si au cumparat un teren intr-un sat din comuna Mogos, din judetul Alba, pe care se afla o casa veche de 80 de ani. Anul acesta, ei vor sa termine reparatiile si sa cazeze gratuit turistii care vor sa se bucure de frumusetea Muntilor Apuseni.

Cristi Pascal si Alexandra Roman au inceput deja lucrarile de reconditionare, insa avand in vedere ca locuinta se afla intr-o stare avansata de degradare, au nevoie de bani pentru reparatii si pentru utilitati.

Mai exact, e vorba de 8.000 de lei, pe care spera sa-i stranga printr-o campanie de crowdfunding.

Cum sa finantezi o afacere pe banii strainilor - Interviu

Ei vor ca in acest an sa poata caza turistii care vor sa se refugieze in natura, fara sa le ceara vreun ban. Momentan, cei doi locuiesc intr-una din camerele casei vechi de 80 de ani, dar au in plan sa construiasca o locuinta din baloti de paie.

Ziare.com a stat de vorba cu Cristi Pascal si cu Alexandra Roman pentru a... citeste mai departe despre "Proiect inedit: Cazare gratuita intr-o casa veche de 80 de ani din Muntii Apuseni - Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cazare gratuita Muntii Apuseni, #casa veche Muntii Apuseni gratis, #cazare gratis Casa cu Brad, #Casa cu Brad , #Stiri Casa