Primele trei blocuri din ansamblul rezidențial H Pipera Lake au fost vândute integral. Ești pregătit să te muți?

Vineri, 14 Ianuarie 2022, ora 17:22
561 citiri
Primele trei blocuri din ansamblul rezidențial H Pipera Lake au fost vândute integral. Ești pregătit să te muți?
rezidential H Pipera Lake FOTO: pipera-lake.ro

Achiziția unei locuințe rămâne unul dintre momentele cele mai importante din viața fiecărui om, iar pentru mulți dintre noi doar gândul că am găsit apartamentul la care visăm de ceva vreme este, fără îndoială, una dintre micile bucurii ale vieții.

Dar bucuria crește atunci când știi că viitoarea ta casă se află într-o zonă liniștită, într-un ansamblu rezidențial recent construit, unde absolut toate elementele și finisajele, de la fundație și până la cele mai mici detalii, sunt noi, unde locul de joacă pentru copii sau pista pentru biciclete sunt chiar lângă bloc, unde aerul este mai curat și unde povestea ta începe să prindă contur. Acum, tot ce trebuie să faci este să te pregătești pentru mutare. H Pipera Lake te așteaptă!

Priveliște de excepție, apusuri și răsărituri oglindite în lac, apartamente noi și moderne, toate într-un singur loc

H Pipera Lake, cel mai amplu proiect rezidențial dezvoltat de Hagag Development Europe pe piața locală, te așteaptă cu apartamente noi localizate într-una dintre cele mai căutate locații nordul Bucureștiului - Pipera, și o comunitate tânără și multiculturală, în continuă dezvoltare. Primele trei blocuri au fost deja vândute integral și livrate noilor proprietari.

Tu ești pregătit să te muți în cel mai nou ansamblu rezidențial din Pipera, gândit și dezvoltat special pentru tine, dar și pentru cei dragi ție?

Descoperă comunitatea H Pipera Lake și alege apartamentul care ți se potrivește

Fie că ești celibatar sau ai deja o familie, poveștile încep, de obicei, acasă. Încep în studio-ul tău de pe malul lacului sau pe terasa noului tău apartament cu vedere la nordul orașului. Și chiar dacă ea își dorește musai o priveliște boemă, o bucătărie mai spațioasă sau grădină proprie, iar tu ai prefera, mai degrabă, un apartament cu terasă și living generos care să acomodeze atât cinele în familie, cât și pe cele cu prietenii și ai renunța oricând la grădina ei pentru o pistă de alergare lângă casă, acum nu mai este nevoie să faceți compromisuri.

Pentru confortul și liniștea ta, dar și a familiei tale, poți opta pentru oricare dintre unitățile de tip studio, 2 sau 3 camere, încă disponibile. Aici găsești apartamente cu terase generoase sau grădini proprii, zonă de promenadă pe malul lacului, piste pentru biciclete și alergare, spații de joacă pentru copii, precum și spații comerciale cu funcțiuni diverse.

De asemenea, ai la dispoziție un serviciu de concierge virtual disponibil 24/7, care îți oferă asistență non stop, indiferent că ai nevoie de o intervenție rapidă la instalația termică sau electrică, vrei să expediezi un colet, să soliciți informații despre servicii rent-a-car, transport în comun, taxi, evenimente sau atracții turistice sau doar să comanzi cina online.

Mai mult, Hagag Development Europe asigură și serviciile de property management ce presupun administrarea proprietății, a spațiilor comune și curățenia în complex, totul pentru ca tu să te simți cât mai confortabil în noua ta casă.

#rezidential H Pipera Lake, #Pipera Lake , #Stiri Casa