Piata imobiliara in 2015: Executari silite in crestere, dezvoltari rezidentiale precaute, mai multe locuinte de lux

Vineri, 09 Ianuarie 2015, ora 15:10
1661 citiri
Piata imobiliara in 2015: Executari silite in crestere, dezvoltari rezidentiale precaute, mai multe locuinte de lux

Cresteri de executari silite, dezvoltari rezidentiale precaute in paralel cu construirea de parcuri de retail noi, iesirea in piata a mai multor proprietati de lux si cresterea interesului pentru acest segment sunt numai cateva dintre caracteristicile sectorului imobiliar in anul 2015, a declarat, vineri, expertul Razvan Muntean.

"Ma astept ca in 2015 sa avem o crestere a executarilor silite prin dezghetarea portofoliilor bancare executate. In ultimii ani, bancile s-au dovedit tot mai putin permisive, urmare a cresterii portofoliului de credite neperformante.

Dupa o perioada in care terenurile aproape ca nu mai aveau pret, iata ca a doua parte a anului 2014 a creat un interes tot mai mare in acest segment, interes pe care il vad continuat si in 2015. Aceasta ar putea fi baza aparitiei atat de dezvoltari rezidentiale, cat si in zona de retail", a precizat managerul general al Imopedia.ro, Razvan Muntean.

Factorii care influenteaza pretul unui apartament

Dezvoltatorii vor ...citeste mai departe despre "Piata imobiliara in 2015: Executari silite in crestere, dezvoltari rezidentiale precaute, mai multe locuinte de lux" pe Ziare.com

#imobiliare 2015, #chirii 2015, #constructii ansambluri rezidentiale 2015 , #Stiri Casa