Piata imobiliara in 2015: Apartamentele si casele se vor ieftini, dar marii dezvoltatori pot da faliment

Marti, 07 Aprilie 2015, ora 18:05
1594 citiri
Piata imobiliara in 2015: Apartamentele si casele se vor ieftini, dar marii dezvoltatori pot da faliment

Anul 2015 pare a fi cel in care se poate consemna falimentul marilor dezvoltatori imobiliari, dar si mari reduceri de pret ce vor face zona imobiliara mai atractiva in anii urmatori, este concluzia unei dezbateri organizate la Bucuresti de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica (IRICE).

Cifrele anului 2014 au fost incurajatoare, calculele medii aratand scaderi medii de preturi, de circa 25% in anul trecut cu maxime de 35% in zona case, vile si terenuri centrale.

Aceste reduceri au fost sensibile si arata o tendinta de normalizare a pietii si de racordare la posibilitatile economice ale clientilor, dar mai este nevoie de inca trei-patru ani de scaderi similare pentru a se obtine preturile normale, arata IRICE.

Se intampla pentru prima data dupa 7 ani: S-au scumpit apartamentele in toate marile orase din tara

"Anul 2015 va aduce noi scaderi marcante de preturi, iar reducerile in sectorul imobiliar vor fi de pana la jumatate din actualele preturi. Tendinta ...citeste mai departe despre "Piata imobiliara in 2015: Apartamentele si casele se vor ieftini, dar marii dezvoltatori pot da faliment" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#piata imobiliara 2015, #pret apartamente 2015, #pret locuinte 2015, #imobiliare 2015 , #Stiri Casa