Orasul lui Iohannis, locul unde casele s-au ieftinit cel mai putin in criza. Iata topul pe tara

Luni, 12 Ianuarie 2015, ora 10:57
1402 citiri
Orasul lui Iohannis, locul unde casele s-au ieftinit cel mai putin in criza. Iata topul pe tara

Cele mai bune investitii imobiliare pe segmentul rezidential din ultimii sase ani au fost cele din Sibiu si Timisoara, arata o analiza a portalului specializat imobiliare.com.

Studiul se raporteaza la piata vanzarilor de apartamente si case-vile si compara evolutia pretului mediu pe metru patrat in intervalul cuprins intre finalul anului 2008 si perioada similara din 2014, explica un comunicat al imobiliare.ro, remis luni Ziare.com.

Dintre 15 orase mari analizate pe segmentul apartamentelor, doua au inregistrat reduceri de pret mai mici de 30% in perioada analizata. In top se regaseste Sibiul, unde a existat cea mai mica rata de depreciere a locuintelor pe timp de criza. Apartamentele s-au ieftinit cu 16%, de la o medie de 834 euro/mp la 697 euro/mp.

Alt oras unde ieftinirea nu a fost asa de dramatica este Timisoara, unde preturile au scazut cu 25% in perioada 2008-2014, de la o medie de 1.099 euro/mp la 824 euro/mp.

Cu cat s-au scumpit apartamentele din Bucuresti in ...citeste mai departe despre "Orasul lui Iohannis, locul unde casele s-au ieftinit cel mai putin in criza. Iata topul pe tara" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#scaderi preturi apartamente Bucuresti, #preturi apartamente Romania , #Stiri Casa