O viziune pentru viitor: casa de nici 20 de metri patrati "intesata" cu tehnologie (Galerie foto)

Duminica, 08 Noiembrie 2015, ora 13:34
1074 citiri
O viziune pentru viitor: casa de nici 20 de metri patrati "intesata" cu tehnologie (Galerie foto)
Foto: Intel

Casa viitorului iti recunoaste chipul si iti deschide usa, astfel incat nu trebuie sa iti mai faci griji vreodata ca ai uitat cheia. O poti controla de la distanta de oriunde in lume cu ajutorul unei tablete. Casa "simte" atunci cand exista o conducta fisurata, te alerteaza si opreste automat apa.

Iar toate aceste caracteristici sunt incorporate intr-un spatiu mai mic de 20 de metri patrati. Aceasta este casa prezentata recent de Intel in San Francisco, potrivit Inhabitat.

Doua curente actuale, utilizarea eficienta a spatiului si tehnologiile inteligente, sunt combinate intr-o locuinta futurista, complet automata.

In timp ce majoritatea caselor mici sunt deficitare la capitolul tehnologie, ca urmare a lipsei de spatiu pentru aparate voluminoase, casuta inteligenta de la Intel, "Smart Tiny House", constituie o exceptie. Designerii s-au concentrat pe spatii deschise, multifunctionale, incluzand, de exemplu, un pat rabatabil, in timp ce reteaua de cabluri este ascunsa in ...citeste mai departe despre "O viziune pentru viitor: casa de nici 20 de metri patrati "intesata" cu tehnologie (Galerie foto)" pe Ziare.com

#casa viitorului, #casa mica inteligenta, #casa Intel , #Stiri Casa