O cladire-emblema a Capitalei, scoasa la vanzare: Cum arata "bijuteria" arhitecturala si care e pretul (Galerie foto)

Luni, 02 Noiembrie 2015, ora 11:40
1215 citiri
O cladire-emblema a Capitalei, scoasa la vanzare: Cum arata "bijuteria" arhitecturala si care e pretul (Galerie foto)
Foto: Google Maps

Una dintre cladirile-emblema ale Bucurestiului de altadata, clasata in mod oficial ca monument istoric, este scoasa la vanzare.

Pretul cerut de vanzator este de 2,2 milioane de euro, potrivit unui comunicat remis luni Ziare.com de portalul Imobiliare.ro.

Amplasata in zona Victoriei, vila a castigat editia din 2012 a Anualei de Arhitectura, sectiunea Restaurari - competitie in cadrul careia a concurat cu obiective precum Muzeul de Arta al Romaniei si Banca Nationala a Romaniei.

Proiectul a fost realizat de arh. Iulia Stanciu si Florian Stanciu, in colaborare cu arh. Dan Jianu, de la biroul Starh ACD.

Cele mai scumpe vile cu destinatie business scoase la inchiriere - Preturi de pana la 18.000 de euro

Locuinta este structurata pe demisol, parter, etaj si mansarda si dispune de o suprafata utila de 500 de metri patrati, compartimentata in opt camere (plus dependinte). Suprafata terenului aferent este de 400 de metri patrati.

Finalizata in anul 1870, constructia este, ...citeste mai departe despre "O cladire-emblema a Capitalei, scoasa la vanzare: Cum arata "bijuteria" arhitecturala si care e pretul (Galerie foto)" pe Ziare.com

#cladire emblema Bucuresti pret, #pret vanzare cladire istorica Bucuresti , #Stiri Casa