O casuta ridicata de la zero cu doar 30.000 de dolari (Galerie foto)

Miercuri, 02 Aprilie 2014, ora 09:25
1292 citiri
O casuta ridicata de la zero cu doar 30.000 de dolari (Galerie foto)
Foto: Business Insider

Anul trecut, un american a decis ca vrea sa duca o viata mai simpla, asa ca s-a hotarat sa-si construiasca singur o casuta.

Alek Lisefski, in varsta de 31 de ani, originar din California, de profesie web designer, a ridicat o locuinta in care sta impreuna cu iubita sa, Anjali, si cainele lor, Anya, scrie Business Insider.

"Avand in vedere ca nu avem loc sa strangem prea multe lucruri si sa ne ascundem de lume, vom fi nevoiti sa petrecem mai mult timp in natura sau impreuna cu ceilalti oameni din localitate", a explicat barbatul pe blogul sau.

"Acest lucru ne va ajuta sa fim mai sanatosi si sa legam relatii stranse cu cei din jur. Avand in vedere ca nu mai trebuie sa platim chirie, vom reusi sa strangem bani, asa ca nu vom mai munci atat de mult si vom avea timp sa calatorim si sa ne distram", a adaugat americanul.

Numita "The Tiny Project", casa a fost construita in doar 7 luni, seara si in weekend. In ...citeste mai departe despre "O casuta ridicata de la zero cu doar 30.000 de dolari (Galerie foto)" pe Ziare.com

#casa mica ieftina, #casa mica SUA, #case mici galerie, #case mici , #Stiri Casa