Mini-casele, locuintele viitorului: Ecologice, practice si impresionante (Galerie foto)

Sambata, 25 Ianuarie 2014, ora 09:20
4281 citiri
Mini-casele, locuintele viitorului: Ecologice, practice si impresionante (Galerie foto)
Foto: Business Insider

Tot mai multe persoane prefera sa scape de chirii sau de ratele mari la case si apartamente, astfel ca decid sa se mute in locuinte foarte mici, dotate doar cu strictul necesar. Mai mult, chiar si unele companii au lansat concepte interesante, care ar putea deveni cladirile viitorului.

Arhitectul Macy Miller a dat la schimb casa sa de 230 metri parati pe una minuscula, de doar 18 metri patrati, pe care a ridicat-o singura, de la zero, dupa ce s-a confruntat cu un proces anevoios pentru prescrierea unei ipoteci.

Constructia se inscrie astfel in tendinta actuala a mini-locuintelor.

Miller a cheltuit in total 11.500 de dolari, iar casa este amplasta pe o remorca de tip platforma, scrie Business Insider.

Ea este proprietarul deplin al casei, unde locuieste impreuna cu partenerul sau si cu un caine, astfel ca plateste chirie doar pe terenul pe care este amplasata.

Cel mai scump obiect a fost toaleta ecologica, care foloseste foarte putina apa, ce a costat 2.000 de ...citeste mai departe despre "Mini-casele, locuintele viitorului: Ecologice, practice si impresionante (Galerie foto)" pe Ziare.com

#case mici, #case uimitoare, #case neobisnuite, #casa hartie, #casa mica , #Stiri Casa