Meseriașul care se scuză față de colegii de breaslă pentru o lucrare la care a cerut 10.000 de lei: "Cred că am stricat prețul pieței"

Joi, 02 Februarie 2023, ora 22:49
519 citiri
Meseriașul care se scuză față de colegii de breaslă pentru o lucrare la care a cerut 10.000 de lei: "Cred că am stricat prețul pieței"
Meseriași într-un apartament FOTO captură YouTube

Unii români au amânat lucrările de renovare din locuințe În ultima perioadă din cauza creșterii prețurilor materialelor de construcții, dar și a celor percepute pentru manoperă.

Un meseriaș a relatat cum a evaluat o lucrare și a ajuns să-i ceară unei cliente 10.000 de lei, scuzându-se față de colegii de breaslă că ar fi stricat prețul pieței, după cum a scris pe Facebook.

"De curând am vizionat un apartament la care doamna mi-a cerut pentru început să-i fac un preț pentru a-i renova bucătăria și baia.

Pentru baie aveam de decopertat, refăcută și schimbarea locației pentru a-și face dus în loc de cadă, plus clasicele gresie faianță cu modele diferite.

Bucătărie- instalație sanitară și electrică refăcută, spart un perete zidit, o nișă plus faianță și gresie, decopertat și pusă alta nouă.

Nu dau mai multe fițe ce avea doamna, că este irelevant.

I-am spus doamnei 10.000 ron, după ce am văzut și dacă mai sunt modificări și lucruri în plus, vedem. M-am gândit că este destul de decent! Și mi-a spus că este foarte mult!

Mă apuc de croitorie, se câștigă mai bine, sau curier de mâncare! Nu mă înjurați, dar cred că am stricat prețul pieței cu așa preț!", a scris acesta pe grupul Constructori și meseriași în construcții.

"Fără 3.000 de euro nici nu găsește"

În comentarii, părerile sunt împărțite. Unii cred că prețul cerut este corect, alții, că este prea mic.

"Fără 3000 de euro nici nu găsește. Pote necalificați. Păai vrea și fițe si figuri pe 3.000 lei?"

"Doamna care a refuzat că ”este prea scump” va posta în curând că au fugit ”meseriașii” cu banii sau au efectuat lucrări de mântuială."

"Mie îmi veni întreținerea pe decembrie la două camere 1200 lei. Să-și facă singuri, să înghită praf la o lucrare ca asta, cât n-au înghițit toată viața lor!"

"Păi nici nu se merită să te duci la lucrări din astea că mai mult pierzi timp aiurea. Dacă mai ai om de plătit, benzină, scule și etc chiar nu se merită."

"Tu ești unul din ăia care se duce și pe 5000 lei numai să plece de acasă."

"Toți vor gratis"

"Un preț decent, chiar foarte decent. Nu-i convine să o facă ea. Să aducă "DOREI", iar la final sau după puțin timp va plăti dublu. Stai liniștit, că de muncă și de oase rupte vei găsi tot timpul, dacă ești serios."

"Toți vor gratis și dacă se poate deloc. Ei profi ...citeste mai departe despre "Meseriașul care se scuză față de colegii de breaslă pentru o lucrare la care a cerut 10.000 de lei: "Cred că am stricat prețul pieței"" pe Ziare.com

#meserias, #pret, #lucrare, #client, #scuze, #breasla, #pretul pietei, #stricat , #Stiri Casa