Legea darii in plata a scumpit apartamentele: Pragul psihologic, depasit in 3 orase mari

Joi, 12 Mai 2016, ora 11:53
1485 citiri
Legea darii in plata a scumpit apartamentele: Pragul psihologic, depasit in 3 orase mari
Foto: Arhiva Ziare.com

Inca de dinainte ca Legea darii in plata sa fie aprobata, discutiile si temerile legate de efectele ei au condus la o cerere mai mare de locuinte si la cresterea preturilor.

Dupa un avans de 6,5% in primul trimestru, apartamentele scoase la vanzare la nivel national (noi si vechi) s-au scumpit in aprilie 2016 cu 0,3%, fata de luna anterioara, potrivit unei analize realizata de portalul Imobiliare.ro si remisa Ziare.com.

Astfel, pretul mediu pe metru patrat a crescut de la 1.013 la 1.016 de euro.

In cati ani isi poate cumpara un apartament un roman ce castiga salariul mediu - Comparatie cu 2008

Comparativ cu perioada similara din 2015 (cand o locuinta costa, in medie, 930 de euro pe metru patrat), valoarea actuala este cu 9,2% mai mare.

Mai mult, in aprilie 2016, Timisoara a devenit al treilea mare oras din Romania care a depasit pragul psihologic de 1.000 de euro pe metru patrat, dupa Cluj-Napoca si Bucuresti.

Legea darii in plata intra in vigoare vineri si presupune ...citeste mai departe despre "Legea darii in plata a scumpit apartamentele: Pragul psihologic, depasit in 3 orase mari" pe Ziare.com

#legea darii plata scumpire apartamente, #legea darii plata preturi apartamente, #scumpiri legea darii plata , #Stiri Casa