Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Israelienii construiesc inca 1 000 de apartamente in Voluntari

Israelienii construiesc inca 1 000 de apartamente in Voluntari
Compania israeliana Heftsiba Global si grupul Apollo Real Estate vor investi aproximativ 13 milioane de euro in achizitia unui teren in orasul Voluntari pentru a ridica un ansamblu rezidential cu aproximativ 1.000 de apartamente, potrivit unui anunt al celor doua societati.Heftsiba Global Ltd. va coopera cu grupul de investitii imobilare Apollo Real Estate pentru a dezvolta in comun noul ansamblu rezidential din comuna Voluntari. Cele doua companii au ajuns deja la un acord si vor achizitiona contra sumei de 13 milioane de euro un teren pe care vor construi in urmatorii trei ani in total 1.000 de apartamente. Locuintele vor avea o suprafata totala de 100.000 mp si vor fi ridicate pe circa sapte acri de teren.

Reprezentantii companiei Heftsiba Jerusalem Gold Ltd. au mai declarat ca au inregistrat recent un profit de 1,4 milioane euro din vanzarea partii detinute intr-un alt proiect imobilar din nordul capitalei Romaniei. Heftsiba Jeruslem a investit circa 2,9 milioane de euro in acest proiect imobiliar si si-a vandut partea cu 4,3 milioane euro.

Compania Heftsiba a fost infiintata in anul 1968 si are in portofoliu cateva mii de apartamente, centre comerciale si hoteluri in Israel si in alte tari.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1040 ori