Incepe facultatea! Cat costa sa te cazezi intr-un camin privat din Bucuresti

Joi, 22 Septembrie 2016, ora 07:28
1057 citiri
Incepe facultatea! Cat costa sa te cazezi intr-un camin privat din Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

Numarul locurilor de cazare in caminele universitatilor de stat din Capitala este mult mai mic decat cererea. In aceste conditii, studentii care nu prind loc aici sunt nevoiti sa gaseasca solutii alternative.

De exemplu, in unitatile de cazare ale Universitatii din Bucuresti sunt aproximativ 5.300 de locuri in caminele proprii, repartizate de fiecare facultate in parte, in functie de cati studenti au intrat la buget. Numarul celor care frecventeaza cursurile facultatilor din cadrul UB este de peste 38.000.

Alt exemplu este Academia de Studii Economice (ASE), care ofera vreo 4.800 de locuri de cazare, in conditiile in care numarul studentilor e de ordinul zecilor de mii.

Iar situatii similare se intalnesc si la restul universitatilor de stat din Capitala.

In aceste conditii, mii de tineri care merg la facultate trebuie sa-si gaseasca un alt loc unde sa stea. Si implicit sa scoata mai multi bani din buzunar.

Asa ca Ziare.com a intocmit o lista ce cuprinde o parte din ...citeste mai departe despre "Incepe facultatea! Cat costa sa te cazezi intr-un camin privat din Bucuresti" pe Ziare.com

#pret cazare camin privat Bucuresti, #camine private Bucuresti , #Stiri Casa