Firea vrea sa plateasca pe piata libera chiria cazurilor sociale. Din banii bucurestenilor

Vineri, 25 August 2017, ora 22:01
1014 citiri
Firea vrea sa plateasca pe piata libera chiria cazurilor sociale. Din banii bucurestenilor
Foto: Arhiva Ziare.com

Un proiect de hotarare care permite Primariei Capitalei sa inchirieze locuinte de pe piata libera pentru cazurile sociale si de urgenta se afla pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti din data de 30 august.

"In prezent, la Primaria Municipiului Bucuresti - Directia Patrimoniu - Serviciu Spatiu Locativ sunt inregistrare un numar mare de solicitari privind cererea de locuinte sociale. (...) Avand in vedere ca exista un numar mare de solicitari si un deficit de locuinte sociale libere, ca solutie interimara existenta ar fi posibilitatea demararii procedurilor pentru identificarea de locuinte de pe piata libera in vederea inchirierii de catre Municipiul Bucuresti pentru cazuri sociale si cele de urgenta", se arata in expunerea de motive.

Potrivit proiectului, selectia imobilelor care vor fi inchiriate se va face de catre o comisie mixta stabilita prin dispozitie de primar general, locuintele urmand sa fie atribuite catre persoane/familiile aflate pe listele de prioritati, adoptate in baza hotararilor CGMB.

Citeste si despre alte proiecte de pe ordinea de zi a sedintei de consiliu de miercuri:

Firea vrea sa ia banii destinati cladirilor cu risc seismic ca sa dea milioane de euro pe statuiBucuresti: Amenzi de pana la 5.000 de lei pentru cine nu-si distruge ambrozia din ograda ...citeste mai departe despre "Firea vrea sa plateasca pe piata libera chiria cazurilor sociale. Din banii bucurestenilor" pe Ziare.com

#Primaria Capitalei chirie cazuri sociale , #Stiri Casa