Cum reuşeşti să adopţi un stil de viață sustenabil acasă. De ce nu trebuie să adaugi o cantiate prea mare de detergent când speli rufe

Luni, 07 Noiembrie 2022, ora 04:11
505 citiri
Cum reuşeşti să adopţi un stil de viață sustenabil acasă. De ce nu trebuie să adaugi o cantiate prea mare de detergent când speli rufe
Este recomandat să alegi tehnologia moderna pentru eficiență și grijă față de mediu FOTO Pixabay.com

Când te găseşti acasă, acel loc pe care îl cunoşti bine şi în care te simti în siguranţă, reuşeşti să găseşti resursele necesare pentru a demara un acel program pentru un stil de viață mai sustenabil și mai prietenos cu mediul înconjurător.

"Chiar și schimbările mici ale obiceiurilor zilnice, cum ar fi consumarea alimentelor locale și de sezon, păstrarea hainelor pentru o perioadă mai lungă de timp sau dușurile mai scurte pot face diferența", se punctează în recomandările analizei storia.ro.

Cum profiţi la maximum de caracteristicile ecologice ale electocasnicelor

O modalitate excelentă de a reduce consumul de energie este să investești în aparate electrocasnice eficiente energetic, aici gama fiind destul de largă, companiile din domeniu dezvoltând produse tot mai eficiente din punct de vedere energetic, în linie cu stilul de viață al clienților săi.

Ce trebuie să ai grjă să faci când ai frigiderul în funcţiune

asigură-te că ai închis ușa frigiderului. Astfel, evităm consumul inutil de energie pentru răcirea frigiderului. În zilele noastre, există aplicatii care trimit notificări către smartphone-urile noastre dacă ușa frigiderului este lăsată întredeschisă, conform indicaţiilor specialiştilor de la LG;de asemenea, "asigură-te că există suficient spațiu între alimentele depozitate în frigider, ceea ce permite aerului rece să circule uniform și reducerea consumului total de energie;când depozitezi mai puține alimente decât de obicei, ia în considerare reglarea temperaturii cu câteva grade mai sus pentru a reduce consumul de energie;când pleci de acasă pentru o perioadă mai lungă, nu uita să activezi modul Eco pentru a economisi energie", se mai arată in recomandările conglomeratului din Coreea de Sud.

Ce urmăresti la mașina de spălat

cea mai eficientă setare de consum de energie este, în general, cea care funcționează la temperaturi mai scăzute și la o durată mai lungă;nu adăuga prea mult detergent. O cantitate mare de detergent poate îngreuna ciclul de spălare, scade performanța la spălare și avea impact asupra aspectului hainelor tale. Un produs cu dozare automată va distribui cantitatea corectă de detergent și îți va permite să economisești bani anual.

Cum procedezi cu uscător de rufe

utilizează viteze de centrifugare mai mari la spălare pentru a nu rămâne prea multă umezeală pe haine, ceea ce reduce consumul d ...citeste mai departe despre "Cum reuşeşti să adopţi un stil de viață sustenabil acasă. De ce nu trebuie să adaugi o cantiate prea mare de detergent când speli rufe" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#stil de viata, #energie, #masina de spalat, #centrala, #alimente, #storia ro, #caldura , #Stiri Casa