Cum ne ajuta clinit.ro sa avem o incapere curata

Vineri, 22 Decembrie 2017, ora 15:08
1366 citiri
Cum ne ajuta clinit.ro sa avem o incapere curata

Ati observat ca oriunde ne-am afla, indiferent ca suntem la noi acasa, intr-un spital, intr-un laborator de analize, sau intr-o scoala, instinctul ne face sa verificam daca in jurul nostru este curat sau nu?

Cand intri intr-o incapere unde este dezordine sau mizerie ai tendinta de a te feri de absolut tot ce gasesti in cale in ideea ca poti contacta fel de fel de bacterii sau virusuri.

Curatenia a fost si ramane o preocupare permanenta. Incepand cu cea a locuintelor si continuand cu aspectul curat al strazilor si parcurilor, curatenia este necesara in primul rand din punct de vedere al igienei si protectiei impotriva factorilor patogeni.

Praful, un alt inamic al curateniei, este un mediu foarte bun de dezvoltare a microbilor, iar raspandirea acestora se face foarte usor. Orice adiere de vant sau miscare a aerului deplaseaza aceasta pulbere in toate directiile.

Deci trebuie sa stim ca este foarte important ca incaperea in care ne aflam sa aiba un aer curat iar atmosfera sa nu fie incarcata de praf. Ambientul curat, aerisit si placut faciliteaza in mod pozitiv activitatea si starea de bine a celor din locatia respectiva.

Va prezentam un site specializat in produse de curatenie www.clinit.ro. Puteti gasi incepand de la detergenti profesionali curatenie si dezinfectanti, consumabile din hartie pana la odorizanti si cosmetice hoteliere.

Daca stam sa ne gandim, detergentii si dezinfectantii ne sunt utili in absolut orice incapere, fie ca suntem in bucatarie unde trebuie sa pastram un mediu curat mai ales ca acolo se lucreaza cu mancarea, iar contaminarea acesteia poate duce la grave probleme de sanatate: in baie, acolo unde cada si wc-ul sunt principalele puncte de atractie pentru bacterii; in dormitor, acolo unde mobila si parchetul sunt intotdeauna predispuse la praf.

De aceea cei de la clinit.ro s-au gandit sa ne dea o mana de ajutor si sa ne usureze munca prin prezentarea diverselor produse de curatenie.

Niciodata nu vom reusi sa dezinfectam un wc, un salon de spital sau un cabinet stomatologic fara produse special create pentru a omori bacteriile si nu a le imprastia.

Sa nu uitam de asemenea de sapunul lichid care ajuta la curatarea si dezinfectarea mainilor.

Sper ca am reusit sa va conving de importanta curateniei si de asemenea sper sa intrati si voi pe www.clinit.ro pentru a va usura munca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#detergent profesional curatenie , #Stiri Casa