Cum iti construiesti o casa din container: povestea "baracii" de 7.000 de euro din Constanta (Galerie foto)

Luni, 17 Martie 2014, ora 10:00
1773 citiri
Cum iti construiesti o casa din container: povestea "baracii" de 7.000 de euro din Constanta (Galerie foto)
Foto: Arhiva personala

Perspectiva indatorarii pe zeci de ani la banca pentru o locuinta, costurile de intretinere ridicate, tumultul spatiilor aglomerate indreapta tot mai multi oameni catre solutii alternative, nonconformiste.

Mai putini metri patrati inseamna mai practic si mai ieftin, mai usor si mai rapid. Fara a fi sacrificat neaparat factorul estetic.

Casa - container poate fi o astfel de solutie alternativa, si in Romania. Casuta din imaginile de mai jos nu este tocmai o locuinta.

Este in schimb o constructie ingenioasa, economica, ce functioneaza ca o veritabila casa de vacanta. Iar modul in care a fost realizata poate functiona cu succes si pentru "ridicarea" unei locuinte permanente.

Gigi S. locuieste in Constanta. La aproximatix 10 kilometri de locuinta sa si-a construit o "baraca", un punct de refugiu in care se incarca cu energie pozitiva.

"Aceasta baraca are povestea ei... Eu ...citeste mai departe despre "Cum iti construiesti o casa din container: povestea "baracii" de 7.000 de euro din Constanta (Galerie foto)" pe Ziare.com

#casa container, #construire casa, #locuinta container Romania , #Stiri Casa