Cu cat se mai ieftinesc locuintele in 2014 si cand e momentul sa cumperi Interviu

Miercuri, 01 Ianuarie 2014, ora 12:54
1340 citiri
Cu cat se mai ieftinesc locuintele in 2014 si cand e momentul sa cumperi Interviu

In lipsa unor evenimente neprevazute, preturile locuintelor vor continua sa scada usor in 2014, urmand o tendinta similara celei din anii precedenti.

In ansamblu, conditiile generale pentru cumpararea unei locuinte au fost mai favorabile in ultima perioada, fiind vizibile semne de stabilizare, iar ofertele de locuinte noi au devenit mai atractive.

Insa o decizie de achzizitie trebuie sa fie dictata in mare masura si de factori personali, recomanda Ionut Balau, managing partner in cadrul firmei de consultanta in imobiliare Coldwell Banker Affiliates of Romania.

"Este indicat ca o persoana sa isi achizitioneze o locuinta atunci cand are o nevoie in acest sens. Achizitionarea unei noi locuinte este determinata de doua categorii de factori: cei personali si cei generali", a spus Ionut Balau intr-un interviu acordat Ziare.com.

Cum estimati ca vor evolua preturile locuintelor in 2014?

In absenta unor evenimente negative macroeconomice la nivel national sau global, care nu pot ...citeste mai departe despre "Cu cat se mai ieftinesc locuintele in 2014 si cand e momentul sa cumperi Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#preturi locuinte 2014, #ieftinire apartamente 2014, #case 2014, #cumparare locuinta , #Stiri Casa