Cu cat s-au scumpit apartamentele in ultimul an? Situatia in cele mai mari orase

Luni, 07 Decembrie 2015, ora 10:24
1193 citiri
Cu cat s-au scumpit apartamentele in ultimul an? Situatia in cele mai mari orase
Foto: Arhiva Ziare.com

Locuintele scoase la vanzare in Romania au inregistrat o ieftinire, in noiembrie, dupa cinci luni consecutive de crestere.

Astfel, pretul mediu cerut pentru apartamentele scoase la vanzare la nivel national s-a diminuat cu 1,6%, de la 980 la 964 de euro pe metru patrat util.

Cu toate acestea, valoarea actuala este cu 4,7% mai mare decat cea consemnata in perioada similara a anului trecut, respectiv 921 de euro pe metru patrat.

Dintre marile orase, cele mai mari cresteri au fost consemnate in Cluj-Napoca si Timisoara, in vreme ce la polul opus se situeaza Capitala, conform unui comunicat Imobiliare.ro remis Ziare.com.

Piata rezidentiala a iesit din criza: Cu cat s-au scumpit apartamentele

Bucuresti

Dupa un recul de 1,1% in ultimele 30 de zile (de la 1.107 la 1.095 de euro pe metru patrat), pretentiile vanzatorilor din Capitala sunt cu 3,2% mai mari decat in urma cu 12 luni (cand se situau la o medie de 1.061 de euro pe metru patrat), potrivit Imobiliare.ro.

La un ...citeste mai departe despre "Cu cat s-au scumpit apartamentele in ultimul an? Situatia in cele mai mari orase" pe Ziare.com

#scumpire preturi apartamente, #scumpire apartamante, #preturi apartamente Bucuresti , #Stiri Casa