Cele mai scumpe apartamente din Bucuresti ajung si la 3,8 milioane de euro

Joi, 19 Martie 2015, ora 10:52
1365 citiri
Cele mai scumpe apartamente din Bucuresti ajung si la 3,8 milioane de euro

Piata locuintelor de lux se afla de-abia la inceput, iar ofertele de tip penthouse nu sunt foarte numeroase, insa preturile unora dintre locuinte se apropie de 4 milioane de euro, in Capitala.

Potrivit unei analize realizate de Imobiliare.ro, pe primul loc in clasamentul celor mai scumpe penthouse-uri din Capitala se situeaza unul amplasat in zona Primaverii-Herastrau, listat la un pret de 3,8 milioane de euro, fiind totodata cel mai scump apartament scos la vanzare in Capitala.

Singurul mare oras din Romania in care preturile apartamentelor continua sa scada

Locuinta ocupa ultimele doua etaje (din cinci) ale unui imobil finalizat in 2013, are sase camere si o suprafata de 400 de metri patrati (la care se adauga patru terase, cu un total de 200 de metri patrati).

Urmeaza un penthouse tip duplex, construit in anul 2005, cu un pret cerut de 3 milioane de euro, aflat in zona Nordului-Herastrau, avand o suprafata de 562 de metri patrati si 12 camere (din care cinci dormitoare) ...citeste mai departe despre "Cele mai scumpe apartamente din Bucuresti ajung si la 3,8 milioane de euro" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#preturi apartamente Bucuresti, #preturi apartamente Internet, #apartamente vanzare Internet, #cele mai scumpe apartamente Internet , #Stiri Casa