Ce sunt semineele moderne?

Marti, 05 Iulie 2016, ora 17:25
1179 citiri
Ce sunt semineele moderne?

Semineul este un obiect care nu se demodeaza niciodata. De unde atunci notiunea de semineu modern? Chiar daca semineul clasic, pe lemne, e primul lucru care ne apare in minte atunci cand ne gandim la un semineu, nevoile si gusturile diversificate au dat nastere unui trend care il completeaza pe cel clasic.

Semineele moderne sunt seminee care au ca si scop principal designul. Ele sunt achizitionate sau construite in principal cu scopul delectarii privirii cu imaginea focului arzand.

Nu pot fi o sursa principala de caldura, deoarece nu au capacitatea de a incalzi un spatiu mare, dar pot veni ca si o completare a sursei principale de caldura.

Biosemineul este primul tip de semineu modern. Acesta foloseste un combustibil pe baza de bioetanol, biotetanolul fiind un combustibil compus din reziduriile cerealelor ca sfecla, trestia de zahar si alte cereale.

Arderea acestuia nu declansaza fum sau miros in incapere si nu necesita cos de fum. Arderea genereaza vapori de caldura, apa si dioxid de carbon.

Biosemineul poate fi mobil, existand posibilitatea amplasarii in biblioteca, gradina sau orice alt spatiu, sau fix, incastrat in perete in camera dorita. Acesta este de marimi, forme sau culori diferite, toate putand fi alese in functie de designul si tonul camerei.

Semineul electric este al doilea tip de semineu modern. Acesta poate fi de marimi, forme sau culori diferite si se achizitioneaza, de regula, datorita faptului ca spatiul nu permite construirea unuia clasic.

Avand o tehnologie de tip LED, semineul electric ofera imaginea focului in 125 de culori, alaturi de sunetul lemnelor trosnind, dar si un plus de caldura in camera unde este amplasat. De asemenea, luminozitatea poate fi setata in functie de decor si ambianta.

Acum, nu mai exista niciun motiv pentru a nu te bucura de atmosfera de odinioara, de culorile flacarilor si suntetul lemnelor trosnind.

Doresti un semineu in Cluj? Echipa Pefoc.ro iti sta la dispozitie oferindu-ti o gama variata de produse, toate adaptate nevolilor si bugetului tau.

Magazinul nostru online iti pune la dispozitie: focare semineu Cluj, cosuri de fum, seminee centrala si toate produsele necesare intretinerii in cat mai bune conditii a semineului. Te asteptam.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#semineu modern Cluj, #seminee moderne, #semineu electric, #biosemineu , #Stiri Casa