Greșelile comune în amenajarea apartamentului care îl fac să pară "ieftin": "Confortul este important, dar nu trebuie să renunțați la estetică"

Marti, 28 Martie 2023, ora 05:53
74 citiri
Greșelile comune în amenajarea apartamentului care îl fac să pară "ieftin": "Confortul este important, dar nu trebuie să renunțați la estetică"
Living room într-un apartament

Designerul de interior de lux Bilal Rehman, în vârstă de 23 de ani, a devenit viral pe TikTok după ce a atras atenția asupra modurilor în care oamenii își fac casele să arate ieftin.

Rehman este proprietarul unui studio cu sediul în Houston, Texas și creează designuri pentru persoane cu venituri mai mari sau mai mici, dar și-a început cariera în decorul de lux.

"Am o apreciere pentru lumea luxului datorită atenției la detalii și a meșteșugului", a declarat el pentru Insider.

Rehman își împărtășește pe TikTok sfaturile privind decorul casei.

Recent, un videoclip în care vorbea despre modurile comune în care oamenii își fac casele să pară ieftine a strâns peste 14 milioane de vizualizări.

Rehman a explicat pentru Insider care sunt modurile în care oamenii ratează oportunitățile de a face ca spațiile lor să pară luxoase în aproape fiecare cameră.

El sfătuiește să evitați mobilierul mic, vasele de cină neasortate și băile aglomerate. Rehman este de părere că nu trebuie să sacrificăm estetica pentru confort.

Acesta a spus că o greșeală comună pe care o fac mulți este amplasarea mobilierului nepotrivit ca dimensiune în spațiu.

"Cred că cel mai important lucru pe care îl fac este că nu utilizează scara potrivită pentru mobilier, accesorii sau covoare în spațiul lor", a spus Rehman când a fost întrebat cum oamenii își fac cel mai des casele să pară ieftine.

Dacă nu aveți mult spațiu pe podea, este posibil să aveți instinctul să umpleți casa cu piese mici, dar Rehman spune că acest lucru poate face ca spațiul să pară mai puțin organizat.

"Oamenii cred că doar pentru că ești într-un apartament, trebuie să cumperi mobilier de dimensiuni mici, dar asta nu este adevărat", a spus el.

"Cumpărați canapeaua mare, cumpărați covorul mare, cumpărați masa de cafea care este supradimensionată, pentru că ceea ce oamenii nu realizează este că scara face ca spațiul să pară mai mare".

Este mai bine să puneți câteva piese mari care să atragă atenția într-o cameră decât mai multe elemente mici dacă doriți să creați o atmosferă luxoasă, conform lui Rehman.

"Există o artă fină de a nu aglomera spațiul tău cu prea multe lucruri și de a-l subestima până când tot mobilierul pare a fi miniatură", a spus Rehman.

Acesta a declarat că bucătăriile par adesea "aglomerate" și ieftine când umpleți dulapurile cu tacâmuri, ve ...citeste mai departe despre "Greșelile comune în amenajarea apartamentului care îl fac să pară "ieftin": "Confortul este important, dar nu trebuie să renunțați la estetică"" pe Ziare.com

#design interior, #ieftin, #confort, #estetica, #sfaturi, #designer , #Stiri Casa