Au renuntat la slujbe si acum traiesc calatorind cu casa "in spinare" (Video)

Duminica, 22 Februarie 2015, ora 18:00
1351 citiri
Au renuntat la slujbe si acum traiesc calatorind cu casa "in spinare" (Video)
Foto: Facebook/Tiny House Giant Journey

In urma cu doi ani, Guillaume Dutilh si Jenna Spesard au decis sa renunte la slujbele lor din Los Angeles si sa-si urmeze adevaratele pasiuni: blogging-ul, fotografia si viata in aer liber.

Cei doi isi traiesc in prezent visul, colindand America de Nord de la un capat la altul. Tinerii au renuntat si la apartamentul de 185 de metri patrati in care locuiau cu chirie si si-au construit o casuta pe roti, pe care o poarta peste tot in calatoriile lor si care le asigura tot confortul necesar.

Pentru a demara proiectul s-au folosit de putinele lor economii si au vandut aproape tot ce detineau, scrie Business Insider.

Dutilh, care a lucrat inainte ca inginer pentru un producator de motociclete, a participat la un atelier pentru construirea de case mici, in Seattle. A cumparat apoi planuri de constructie si o remorca si a inceput sa lucreze la viitoarea sa locuinta. Casa de vis a devenit realitate 1.000 de ore de munca mai tarziu, incluzand documentarea, cumpararea celor necesare si ...citeste mai departe despre "Au renuntat la slujbe si acum traiesc calatorind cu casa "in spinare" (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#case pe roti, #case mici detasabile, #micro locuinta proiect, #casa mica lemn , #Stiri Casa