Apartamentele s-au scumpit in provincie, dar s-au ieftinit in Capitala - Care sunt preturile

Marti, 02 Februarie 2016, ora 11:55
1332 citiri
Apartamentele s-au scumpit in provincie, dar s-au ieftinit in Capitala - Care sunt preturile
Foto: Arhiva Ziare.com

Apartamentele s-au scumpit in ianuarie 2016 in majoritatea oraselor mari din Romania, exceptia notabila fiind Capitala.

Potrivit unui comunicat Imobiliare.ro remis luni Ziare.com, suma medie solicitata pentru apartamentele disponibile spre vanzare la nivel national (noi si vechi) s-a majorat cu 2,1%, de la 951 la 971 de euro pe metru patrat util.

Valoarea actuala este cu 6,7% mai ridicata decat cea consemnata in perioada similara a anului trecut, respectiv 910 euro pe metru patrat util.

In ciuda tendintei generale, nu toate marile orase analizate s-au inscris pe un trend crescator al preturilor in luna ianuarie, Bucurestiul si Constanta facand exceptie de la regula. Cel mai mare avans a fost inregistrat in Iasi, Cluj-Napoca situandu-se pe locul secund.

Bucuresti

In Capitala, valoarea medie de listare a unui apartament a scazut cu 1,4% in ianuarie 2016, pana la 1.054 de euro pe metru patrat util (fata de 1.069 de euro pe metru patrat la finele lui decembrie 2015). Nivelul ...citeste mai departe despre "Apartamentele s-au scumpit in provincie, dar s-au ieftinit in Capitala - Care sunt preturile" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#preturi apartamente Romania, #preturi apartamente Capitala, #preturi apartamente Bucuresti, #preturi 2016 apartamente, #apartamante 2016, #apartamente vanzare , #Stiri Casa