Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Descoperirea făcută de un român după ce a cumpărat un apartament. "Paguba e undeva la 30.000 de euro. Mă urăsc atât de tare, atât pe mine cât și casa"

Descoperirea făcută de un român după ce a cumpărat un apartament. "Paguba e undeva la 30.000 de euro. Mă urăsc atât de tare, atât pe mine cât și casa"

Prețurile de pe piața imobiliară au crescut mult în ultima perioadă. Mulți dintre cei care au nevoie să cumpere o casă amână momentul, descurajați și de ratele mari la credite.

Unii dintre cei care au reușit totuși să facă pasul nu sunt mulțumiți de alegerea făcută.

Este cazul unui tânăr care a descoperit probleme în apartament abia după ce l-a cumpărat. Acesta ia în calcul să-l vândă, deși decizia i-ar aduce o pagubă considerabilă, după cum a relatat în mediul online.

"Am reușit să cumpăr cu partenera mea un apartament cu două camere, am plătit prea mult pentru el fiind la modul "să avem o casă" și pe lângă asta, în momentul în care am luat cheile am aflat că pereții sunt din carton de aud vecinul cum strănută și ce vorbește la telefon.

Pagubă făcută e sincer undeva la €30000 dacă e să o vând, având în vedere că am creditul cu banca.

Știu că e first world problem, dar sincer sunt distrus când mă gândesc ce orbi am fost amândoi, mai mult eu. Nu concep să stau în ea toată viață și sincer, nici nu știu dacă o să am bani să pot să o vând și să rămân cu ceva bani să aplicăm de altă casă.

Lăsând toată povestea deoparte, cum ați reușit să ieșiți dintr-o groapă financiară?", a scris acesta pe Reddit.

"Mă urăsc atât de tare, atât pe mine cât și casa"

În comentarii, unii îl sfătuiesc să facă lucrările necesare pentru a scăpa de sunetele care se aud de la vecini, alții îi oferă sugestii legate de credit și achiziția altei case.

"Nu ești într-o groapă financiară. Antifonează-ti apartamentul."

"Apartamentul e mid-terraced, deși e o idee foarte bună, nu garantează rezultate. Sunt o grămadă de factori la mijloc și e o investiție destul de mare. Ai dreptate, mi-ar salva situația, singurul lucru e faptul că mă urăsc atât de tare atât pe mine cât și casa, de nu-mi vine să fac nimic la ea", a răspuns autorul postării.

"Nu poți doar să vinzi apartamentul și să plătești ipoteca? În Canada se poate - sunt curios cum este în România? Poți să vinzi casa, să cumperi alta și să schimbi ipoteca de la una la alta."

"Pot să fac asta, dar aș ieși undeva la €30000 pe minus dacă fac asta, deși nu sună așa rău față de ce epavă de casă am reușit să iau, în sinea mea e un upper fixer și se rezolva, pur și simplu trebuie să aștept măcar 3-4 ani să am bani de alt avans la casă + ta ...citeste mai departe despre "Descoperirea făcută de un român după ce a cumpărat un apartament. "Paguba e undeva la 30.000 de euro. Mă urăsc atât de tare, atât pe mine cât și casa"" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 415 ori