Anul viitor, tinerii ar putea sa ia credite Prima Casa cu avans mic sau chiar zero

Joi, 10 Noiembrie 2016, ora 19:53
908 citiri
Anul viitor, tinerii ar putea sa ia credite Prima Casa cu avans mic sau chiar zero
Foto: FAcebook Vasile Dincu

Programul "Prima Casa" va continua si se incearca optimizarea lui, in sensul ca, in anumite conditii, unele familii tinere ar putea avea acces la acesta fara sa plateasca un avans, a anuntat joi vicepremierul Vasile Dincu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

"In ceea ce priveste programul 'Prima Casa', el va continua. Speram, dupa negocierile pe care le-am avut anul acesta cu Ministerul de Finante, sa avem un buget incepand de anul viitor de cateva ori mai mare, pentru ca este cu adevarat un program de succes din ultimii ani si a reusit sa performeze foarte bine din toti indicatorii. (...) Vom incerca sa optimizam acest proiect. (...)

Poate este necesar sa ne gandim un pic la conditii, sa facem niste conditii de acordare a avansului, de exemplu, care sa fie in corelatie cu veniturile pe care le au familiile tinere. Pentru multe familii tinere, (...) 15% din valoarea unei locuinte este poate prea mult, este si greu de obtinut un credit. Asa incat ne gandim ...citeste mai departe despre "Anul viitor, tinerii ar putea sa ia credite Prima Casa cu avans mic sau chiar zero" pe Ziare.com

#Prima Casa fara avans, #Prima Casa avans mic , #Stiri Casa