Casele de milioane: Cele mai scumpe proprietati de vanzare

Vineri, 16 Martie 2012, ora 12:45
5362 citiri
Casele de milioane: Cele mai scumpe proprietati de vanzare

Miliardarilor le place sa se mandreasca cu proprietatile lolr. Case cu un numar impresionant de camere, candelabre cu cristale Swarovski si fantani reprezinta comori cu acoperis, pentru care miliardarii platesc sute de milioane de dolari.

Afla care sunt cele mai scumpe prorietati aflate pe lista marilor case de licitatii din lume, intr-un top realizat de Businessinsider.

Canada: Crescent in Vancouver, 22,1 milioane de dolari

Locuinta din Vancouver este scoasa la vanzare cu un pret de 22,1 milioane de dolari, dupa ce initial era listat pentru 31,9 milioane de dolari.

Casa are 10 dormitoare si noua bai. Printre obiectele care ridica pretul casei se numara: candelabre cu cristale Swarovski si decoratiuni din aur de 24 de karate, draperii din matase adusa din Franta si sisteme de paza.

Italia, casa de 59 milioane de dolari

O casa de 10.000 de mp este scoasa la vanzare pentru 59 milioane de dolari. Arhitectul Jacques Greber s-a ocupat de designul gradinii. Proprietatea este impanzita cu fantani si chiar un templu dedicat Zeului Padurilor.

Insulele Cayman, casa de 49,5 milioane de dolari

Casa de 48.000 de square foot din Italia este scoasa la vanzare pentru 49,5 milioane de dolari.

Irlanda, Lyons Demesne, 65 milioane de dolari

In 2010, cand a fost scoasa casa la vanzare, pretul se ridica la 100 de milioane de dolari. Lyons Demesne se afla pe o suprafata de 600 de acri in Kildare.

Hong Kong, o casa din sticla, 64,4 milioane de dolari

O casa cu cinci etaje din Hong Kong este scoasa la vanzare cu suma de 64,4 milioane de dolari. Locuinta are o parcare, lift interior si o gradina, facilitati greu de gasit in Hong Kong.

Spania, casa din Mallorca, 65,7 milioane de dolari

O casa cu opt dormitoare din Mallorca este scoasa la vanzare pentru 65,7 milioane de dolari. Proprietatea este prevazuta cu piscina, teren de tenis si helioport.

Turcia, casa de 115 milioane de dolari

O locuinta din Rumelishisari in Turcia este listata pentru 115 milioane de dolari. Casa a fost contruita in a doua parte a secolului al 19-lea pentru pasa Musir Zeki, fost ministru pentru Sulatnul Abdulhamit II. Casa are 23 de dormitoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#case scumpe, #case miliardari, #vanzare case miliardari, #pret case miliardari , #Proiecte case