Transforma-ti livingul in cinema cu un proiector destept ascuns in mobila

Sambata, 30 Mai 2015, ora 00:00
2716 citiri
Transforma-ti livingul in cinema cu un proiector destept ascuns in mobila
Foto: Sony

Sony lanseaza pe piata europeana, incepand cu luna viitoare, un nou produs din conceptul smart living Life Space UX.

Proiectorul 4K Ultra Short Throw promite sa-ti transforme biroul sau locuinta intr-un mediu dominat de noi experiente vizuale.

Plasat la baza unui perete, proiectorul este capabil sa redea imagini de 147 inchi la rezolutie 4K (de patru ori mai detaliate decat varianta Full HD), creand astfel o experienta spectaculoasa in momentul vizionarii unui eveniment sportiv sau a unui film.

Dispozitivul a fost premiat cu distinctia Red Dot Award si un premiu iF Design 2015 pentru capacitatea sa de a dinamiza atmosfera intr-o locuinta.

Sony 4K Ultra Short Throw se dovedeste capabil sa insufleteasca mediile cele mai anoste, transformand simplii pereti ai casei tale in ecrane de cinematograf, galerii de arta sau ferestre virtuale catre peisaje spectaculoase.

Magia filmelor, tumultul arenelor sportive sau rememorarea amintirilor din vacanta, salvate in format digital, iti vor oferi o experienta vizuala unica prin intermediul noului proiector Sony.

Proiectorul foloseste o sursa Laser Light pentru acuratetea culorilor si luminozitate optima.

Aceasta permite atingerea luminozitatii maxime intr-un timp mai scurt decat lampile clasice ale proiectoarelor si este de zece ori mai durabila.

Designul inovativ al proiectorului il ajuta sa se confunde usor cu o piesa de mobilier atunci cand nu este pornit, indeplinind atat un rol estetic, cat si unul functional.

In magazinele din Romania proiectorul Sony 4K Ultra Short Throw va fi expus incepand cu a doua jumatate a lunii iunie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#proiector video Sony, #proiector smart 4K Sony, #gadget casa smart , #Proiecte case moderne