Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Firme de constructii case lemn din Bucovina

Firme de constructii case lemn din Bucovina
Lemnul a fost folosit ca material de constructie de mii de ani, fiind al doilea material de constructie dupa piatra in termeni de istorie bogata in lumea constructiilor.

Proprietatile chimice ale lemnului sunt complexe, dar chiar si in ciuda provocarilor, fiintele umane au valorificat cu succes caracteristicile unice ale lemnului pentru a construi o varietate nelimitata de structuri.

Acest material exceptional de versatil este folosit in constructia caselor, cabanelor, dar este folosit si in industria mobilei si decorului interior.

Poate unul dintre cele mai mari avantaje de a folosi lemnul ca si material de constructie este ca este o resursa naturala, fiind disponibil si gata de prelucrat.

Este remarcabil de puternic in relatie cu greutatea sa si ofera o izolare foarte buna in fata temperaturilor scazute.

Lemnul este extrem de flexibil si poate fi fabricat in toate tipurile de dimensiuni si forme pentru a se potrivi oricaror nevoi de constructie.

Lemnul este de asemenea un exemplu perfect a unui produs care sprijina mediul, este biodegradabil si refolosibil, purtand cea mai mica amprenta de dioxid de carbon cu oricare alt material de constructie.

In aditie nu este necesar nici un tip de combustibil pentru producerea lemnului, spre deosebire de alte materiale comune de constructie, precum caramida, otelul sau plasticul.

Constructorii din Bucovina au profitat de aceasta oportunitate si s-au specializat pe constructii case din lemn.

Firme de top precum Diamico, Bucovina Eco-Construct si Mobina Construct ies in evidenta cu nenumaratele proiecte in constructii case din lemn.

Diamico - Firma de constructii case din lemn din Gura Humorului

Diamico este o companie specializata pe constructii case din lemn, cu sediul in Gura Humorului. Acestia promit constructia casei tale de vis cu unul dintre cele mai bune materiale de constructii de pe piata, si anume lemnul.


Acestia ne transmit prin intermediul website-ului, www.diamico.ro, care sunt avantajele constructiilor caselor din lemn si ne arata proiectele la care au lucrat prin intermediul paginii dedicata portofoliului.

Bucovina Eco-Construct - Firma de constructii case din lemn din Vatra Dornei

Un alt constructor de case din lemn care iese in evidenta din zona Bucovinei este Bucovina Eco-Construct.

Compania are sediul in Vatra Dornei si au o perioada foarte indelungata de activitate in domeniu, avand un portofoliu foarte bogat in momentul de fata.


Avand un website bine alcatuit, ce poate fi gasit pe www.ecocase-lemn.ro, ne prezinta mai multe informatii despre firma, oferte, dar si portofoliul de lucrari in domeniu.

Mobina Construct - Firma de constructii case din lemn din Suceava

Mobina Construct este o alta firma de top din Bucovina, cu sediul in Suceava, care se evidentiaza in zona Bucovinei prin intermediul nenumaratelor proiecte de constructii case din lemn realizate la nivelul intregii tari si nu numai. Compania a construit case din lemn in Iasi, Suceava, Bucuresti, dar si tari precum Belgia.

Website-ul acestora ce poate fi accesat la www.mobinaconstruct.ro, ne prezinta tot ceea ce avem nevoie pentru a sti mai multe despre firma, case din lemn, dar si proiecte din trecut ale acestora.


Acum ca stii cate ceva despre firmele cu care poti colabora in cazul in care esti interesat sa iti construiesti o casa din lemn, iti prezentam si cateva motive pentru care s-o faci.

De ce sa alegi lemnul ca material de constructie

Lemnul contine cateva beneficii care il fac candidatul excelent pentru a fi folosit intr-o gama diversa de proiecte in constructii.

Un astfel de beneficiu este proprietatea sa termica, ce ii ofera un avantaj in termeni de rezistenta la temperaturi foarte inalte.

Spre deosebire de otel, ce se poate extinde sau chiar sa cada la temperaturi inalte, lemnul se usuca si devine mai puternic o data cu cresterea temperaturii.

Lemnul contine de asemenea cateva proprietati acustice de interes major. Acesta absoarbe suntele si ecourile, fiind un material de alegere pentru constructia structurilor in care acustica corespunzatoare este importanta.

Lemnul este rezistent la curentul electric, facandu-l un material optim pentru izolarea electrica. O alta caracteristica importanta este rezistenta sa la presiune, care se datoreaza abilitatii sale de a se indoi sub presiune fara sa crape.

Lemnul este exceptional de usor in proportie cu rezistenta sa la presiune, facandu-l materialul preferat pentru suprafete precum sali de sport.

Dintre nenumaratele materiale de constructie din care poti sa alegi, lemnul iese in evidenta ca si produs unic si extraordinar de versatil.

Aspectul sau estetic, rezistenta la presiune, calitatile de izolare si usurinta de fabricare ii permite sa ramana alegerea favorita intr-o gama extinsa de proiecte de constructii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 4558 ori
Citeste mai multe desprecasa lemn firme constructii lemn