Proiect rezidential in Corbeanca in valoare de opt miloane de euro

Luni, 29 Octombrie 2007, ora 18:16
1718 citiri
Proiect rezidential in Corbeanca in valoare de opt miloane de euro

Un investitor roman va investi aproape opt milioane de euro pentru constructia unui ansamblu rezidential in localitatea Corbeanca, a anuntat luni compania imobiliara Regatta, agentul exclusiv al proiectului.Complexul Antigua Residence va fi dezvoltat de o personaja juridica inregistrata in Romania si va fi situat la 800 metri de DN1. Lucrarile ansamblului vor fi demarate in aproximativ o luna si sunt programate spre finalizare in decembrie 2008. Complexul va fi compus din sase blocuri structurate fiecare pe parter si cate trei etaje, se arata intr-un comunicat al companiei.

Tipurile de apartamente disponibile vor fi de doua, trei si cinci camere (penthouse), iar complexul va pune la dispozitia locatarilor facilitati precum piscina, sala de fitness, club cu restaurant si cafenea. Preturile apartamentelor de doua camere vor varia intre 57.000-77.500 euro, iar cele de trei camere intre 60.000-79.500, fara TVA.

"Suprafetele disponibile pentru apartamentele de doua camere vor fi intre 45-58 mp; 49-60 mp pentru trei camere si 134-171 mp pentru penthouse" a declarat real estate broker in cadrul departamentului de vanzari rezidentiale al Regatta, Iulian Ivan.



(Sursa: <a target="_blank" href="http://www.newsin.ro/">NewsIn</a>)


Bloombiz.ro Newsletter </p><p>Aboneaza-te la <a target="_blank" href="http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4">newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.</p>