Ia-ti un semineu pentru piscina

Sambata, 15 Iunie 2013, ora 00:00
6431 citiri
Ia-ti un semineu pentru piscina
Foto: EcoSmartFire

Decoreaza-ti piscina, oaza ta de liniste si relaxare, cu un semineu modern cu bioetanol, pentru o atmosfera ca-n povesti.

Business24 iti recomanda si in acest weekend semineele ecologice Eco Smart Fire, de data aceasta pentru piscina si spatii exterioare, dar tot elegante, tot fara lemne sau gaz si fara fum.

Semineul inteligent, fara lemne, gaz sau horn. Ti se potriveste?

Lighthouse este un semineu ideal pentru zone descoperite, cum ar fi curtea, gradina sau piscina exterioara. Asa cum ii spune si numele (far maritim - n.red.), acesta genereaza o lumina puternica, stralucitoare, iar contributia sa la reusita unei cine in aer liber, de exemplu, nu poate fi contestata.

Flacarile sunt gazduite de un cilindru generos din sticla, iar asta inseamna ca pot fi vazute si admirate cu usurinta din orice directie.

Materialele folosite sunt rezistente la apa, pentru a-l putea folosi linistit si pe marginea piscinei, iar sticla este securizata. Combustibilul folosit este bioetanolul, care ii asigura pana la 8 ore de functionare neintrerupta si mai ales nepoluanta.

Semineul Lighthouse este disponibil in trei dimensiuni (150, 300 si 600 cm - inaltimea suportului de otel), pentru a satisface toate cerintele tale. Desigur, minunat ar fi sa le ai pe toate, pentru un efect si mai impresionat, la un loc ori imprastiate in mai multe locuri.

Modelul 150 iti aminteste de un foc de tabara, la nivelul solului, modelul 300 se preteaza la fel de bine la interior, ca si la exterior, iar modelul 600, cu flacarile tasnind pana la aproape un metru inaltime, sigur va lasa oricui o impresie de neuitat.

Aceste seminee sunt portabile, gratie dimensiunilor reduse si autonomiei, pentru ca nu au nevoie de cos de evacuare sau alte instalatii, deci pot fi mutate oricand si oriunde, daca iti vin alte idei pentru amplasarea lor.

Modelul Flare va atrage cu siguranta privirile invitatilor tai, cand dai o petrecere la piscina. Aceaste torte de aproape 1,4 metri inaltime sunt perfecte pentru a-ti strajui bazinul, dar pot fi amplasate si pe terasa ori in alt loc pe care vrei sa-l trasformi in ceva special. Cu siguranta vor lasa o impresie puternica privitorilor.

Flacarile sunt gazduite intr-un cilindru dur din sticla suflata, asezat pe un suport din otel negru mat.

Acest semineu inedit, alimentat cu bioetanol poate functiona de asemenea pana la 8 ore, cu un singur "plin" si nu are nevoie de cos sau alt sistem de evacuare a fumului, daca si arhitectura incaperii in care il pui este una inteligenta.

Nu te-ai convins inca daca va arata bine si langa piscina ta? Producatorii americani au obtinut in 2013 premiul de excelenta in domeniu cu acest model, deci este greu de crezut ca vei gasi o varianta mai buna.

Semineul Lantern se inalta putin peste o jumatate de metru si este decorat pe fiecare parte cu o dantelarie abstracta in metal, obtinuta prin perforare. Modelul sau este pus in evidenta de flacari, care dau nastere unor jocuri spectaculoase de lumini si umbre.

Acest semineu poate fi amplasat la fel de bine la interior, cat si la exterior, putand fi folosit atat acasa, cat si in decorarea unui restaurant, de exemplu, sau la petreceri. La fel ca si restul semineelor EcoSmart, acest este alimentat cu bioetanol, o sursa de energie regenerabila si ecologica.

"Desigur, livram si in Romania. Taxele de livrare difera, insa, in functie de dimensiunile si greutatea modelului", au declarat reprezentantii Eco Smart Fire, contactati de Business24.

#semineu exterior bioetanol, #semineu exterior portabil, #semineu piscina exterior , #Piscina