Imobiliare pentru bogatii lumii: Castele din Marea Britanie

Joi, 29 Martie 2012, ora 12:29
11754 citiri
Imobiliare pentru bogatii lumii: Castele din Marea Britanie

Se spune ca locuinta unui englez este castelul. Fraza nu are un sens literar pentru majoritatea britanicilor, dar achizitia unui castel nu este un lucru atat de neobisnuit in Anglia.

Urmatoarele castele sunt scoase la vanzare sau pentru inchiriere in Marea Britanie. Multe dintre cele din oferta sunt locuinte vechi, care au apartinut unor familii regale si ocazional, unor vedete de talie internationala, scrie Cnbc.

Camere din cadrul Castelului Bamburgh, cu o chirie de 3.516 dolari pe luna

Sase camere si doua bai din Castelul Bamburgh sunt scoase la vanzare pentru o chirie de 3.516 dolari pe luna. Spatiul care poate fi inchiriat are o intrare separata de restul castelului.

Situat pe un platou stancos, deasupra liniilor de coasta Northumbriane, castelul Bamburgh a fost construit in anul 547 de catre anglo-saxoni. Castelul a fost folosit de normazi pe post de garnizoana in timpul unor confruntari.

Castelul Colliston, Scotia, 1.04 milioane de dolari

Castelul dispune de 10 dormitoare si 3 bai si se intinde pe o suprafata de 9.230 mp, fiind scos la vanzare pentru 1,04 milioane de dolari. Colliston a fost ridicat in 1545 pe constructia casei apartinand lui John Guthrie si Isabellei Ogilvy.

Avand peste 10 acri de paduri si gradini, castelul pastreaza atat in arhitectura, cat si in obiectele pastrate, farmecul epocii in care a fost construit.

Houston House, Scotia, 1.12 milioane de dolari

Castelul Houston a fost construit initial de Sir Hugh de Paduinan, un baron scotian, membru al Ordinului Templierilor si a ramas in proprietatea familiei pana in 1740. Houston House a fost complet renovat intre 1995 si 1997, fiind impartit in sase resedinte individuale.

Sunt scoase la vanzare patru dormitoare si patru bai pentru 1,12 milioane de dolari. Fiecare proprietar al resedintelor individuale poate dispune de Great Hall, salonul central situat in corpul principal Houston House.

Killochan Castle, Scotia, 3,59 milioane de dolari

Killochan este atestat documentar in 1324, apartinand familiei Cathcart, ramanand in prorietatea acestei familii si pentru urmatorii 630 de ani.

Castelul pastreaza elemente din arhitectura din perioada in care a fost construit printre care pasaje secrete sau scari in spatele zidurilor de piata.

Ruxley Towers, 5,5 milioane de dolari

Construit pe terenul pe care se afla o cabana de vanatoare detinuta de Henry VIII, vizitat de regina Victoria, The Tower este castelul cu multe povesti de spus.

In secolul 18, castelul a fost in proprietatea celui mai bogat om din Anglia, William Beckford.

In 1870 proprietatea Ruxley a fost cumparata de Lord Foley care a construit The Tower si aripa de vest pentru sotia sa, Lady Evelyne.

Aceasta a invitat-o pe regina Victoria pentru servi ceaiul la castel. Recent, castelul a fost prezent si in 2009 a fost detinut de catre solistul Rolling Stone, Ron Wood.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#castele vanzare, #castele Marea Britanie, #imobiliare castele Marea Britanie, #vanzare castele Scotia, #castele Scotia , #Modele case