Vrei o casa ca in reviste? Iata ce mobilier se poarta in 2012

Sambata, 07 Ianuarie 2012, ora 00:00
5628 citiri
Vrei o casa ca in reviste? Iata ce mobilier se poarta in 2012
Trenduri mobila

Se stie ca o locuinta spune foarte multe despre caracterul proprietarului, iar mobilierul are un rol foarte important in definirea interiorului casei tale. Daca iti cumperi casa noua sau vrei sa o redecorezi pe cea in care deja locuiesti, trebuie sa stii care sunt trendurile de design din acest an.

Exista o gama foarte variata de mobilier pe piata, iar moda se schimba si in acest domeniu de la an la an. In zilele noastre, am devenit cu totii foarte pretentiosi in selectarea obiectelor de design interior, cautand ca rezultatul final sa reflecte cat mai bine imaginea noastra.

Daca vrei sa schimbi total aspectul casei tale sau daca te muti anul acesta intr-o locuinta noua, iata ce ar trebui sa stii despre ce se poarta in 2012, conform Fashion2012-2013.com.

Se poarta mobilierul din metal, sticla si lemn

In 2012, piesele de mobilier realizate din metal, sticla si lemn sunt la mare cautare. In topul acestora se afla masa din sticla, insa puteti alege si scaune sau birouri din aceste material.

Revine mobila decorata

Mobila decorata revine in trend anul acesta. In aceasta categorie intra canapelele, fotoliile si traversele. Aceste obiecte sunt ideale pentru living-uri si dormitoare.

Alege mobilier usor

In 2012, mobilierul usor il inlocuieste pe cel masiv, acesta fiind mai facil de mutat sau inlocuit.

Oglinda, oglinjoara...

Piesele care contin tot felul de oglinzi sunt un "must-have" in zilele noastre. Puteti alege mese de cafea, dressing-uri, mese de bucatarie sau chiar paturi care contin bucati de oglinda. Veti obtine un efect elegant garantat.

Se poarta picioarele curbate

Mobilierul cu picioare curbate dau un aer stilat si atragator oricarei incaperi. Puteti cumpara canalele, fotolii sau mese realizate in acest mod.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#trenduri 2012, #mobila 2012, #design interior, #tendinta mobila, #moda mobila, #mobila oglinda, #mobila sticla , #Mobila