Ti-ai lasat telefonul pe noptiera? S-a incarcat deja!

Sambata, 07 Martie 2015, ora 00:00
2897 citiri
Ti-ai lasat telefonul pe noptiera? S-a incarcat deja!
Foto: The Independent

Ai apucat sa vezi noua colectie de mobilier destinat caselor inteligente, de la Ikea?

Compania suedeza a imbinat tehnologia de incarcare wireless cu stilul si functionalitatea produselor sale consacrate, intr-o noua gama de mobilier smart.

Noptierele, birourile si lampile Ikea se transforma in hotspot-uri plasate in diferite zone din locuinta, pentru a-ti incarca automat dispozitivele mobile pe care le folosesti frecvent.

"Consumatorilor nu le plac cablurile incurcate prin casa. Se tem, de asemenea, sa nu-si piarda incarcatoarele.

Solutia noastra incorporeaza incarcatoarele wireless in piesele de mobilier, pentru o incarcare cat mai simpla a telefoanelor si tabletelor", explica Jeanette Skjelmose, manager in cadrul departamentului de produse electrice Ikea.

Mobilierul cu puncte de incarcare pastreaza aceleasi caracteristici de baza ale stilului functional Ikea, fiind adaptabil oricarei locuinte moderne.

Incarcarea dispozitivelor smart se face prin sistemul Qi, compatibil cu smartphone-urile Android si Windows de ultima generatie.

Noile produse wireless Ikea va ajunge in Romania incepand cu luna aprilie, iar pentru clientii care nu doresc sa inlocuiasca piesele cumparate deja, pad-urile de incarcare pot fi cumparate separat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mobilier wireless Ikea, #mobila casa smart, #inovatie Ikea , #Mobila