Sticlele tale de whisky vor crede ca esti un rockstar!

Sambata, 05 Martie 2016, ora 00:00
2497 citiri
Sticlele tale de whisky vor crede ca esti un rockstar!
Foto: Buster and Punch

Nu rata ocazia de a-ti etala colectia de whisky intr-un mod in care numai o vedeta rock ar putea s-o faca.

Asocierea dintre designerii britanici de la Buster si cei de la Punch a adus pe piata o piesa de mobilier cu aer masculin perfecta pentru a reda o atmosfera clasica in casa ta - barul Rockstar, remarca Extravaganzi.

Numele barului cu aspect retro este dat de modul in care acesta reuseste sa iasa in evidenta, ca un rockstar in timpul unui concert.

Piesa din lemn este lucrata intr-un mod rafinat, fapt ce pune si mai bine in evidenta o colectie de whisky stransa de un fin degustator al bauturii spirtoase.

Barul Rockstar se face remarcat din prima, gratie panoului matlasat din spatele cutiei, iar aici poti alege intre finetea matasei gri sau luciul puternic al pielii negre.

Nobletea lemnului da un aer elegant piesei de mobilier, iar acest aspect este completat de finetea elementelor de imbinare si a manerelor turnate in bronz.

Acelasi material este folosit si pentru masca de protectie a unui bec amplsat pe peretele lateral al barului.

Pana sa te pregatesti de a anunta o petrecere selecta la tine acasa ar trebui sa stii ca Barul Rockstar se executa numai pe comanda, timpul de livrare variind intre 6-8 saptamani. Pretul unei astfel de piese este de 3.700 lire sterline, adica putin peste 4.700 de euro. Noroc!

M.J.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#decor living room, #Bar Rockstar, #colectie whisky, #piese mobilier clasic , #Mobila