Relaxeaza-te pe canapeaua ta Aston Martin

Sambata, 09 Martie 2013, ora 00:00
2008 citiri
Relaxeaza-te pe canapeaua ta Aston Martin

Cauti noi idei de design interior? Canapelele Aston Martin ar putea fi pe gustul tau, daca vrei sa iti schimbi mobilierul in piese din piele deschise la culoare, elegante, decorate cu aluminiu si casmir.

Ce-i drept, reputatia producatorului auto este un argument suficient de puternic pentru care ai putea avea incredere in variantele propuse de el pentru interiorul casei tale.

Aston Martin va lansa Interiors Collection, impreuna cu Formitalia Luxury Group, la Salonul de Mobila 2013, la Milano, care va avea loc intre 9 si 14 aprilie.

Colectia cuprinde o canapea cu doua locuri, imbracate in piele naturala crem si cu picioare de aluminiu. Pernele decorative au logo-ul Aston Martin imprimat, fiind unele din piele, altele din casmir 100%.

Pret: 16.500 de euro

In plus, poti sa iti alegi si un pat "King Size" cu noptiere din lemn imbracate cu piele de culoarea nisipului si insertii de fibra Alutex.

"Ani de experienta in domeniul finisarilor luxoase si vastele cunostinte acumulate prin diverse parteneriate cu branduri de lux au oferit Formitalia expertiza necesara pentru a reproduce valorile de brand ale Aston Martin: putere, frumusete si suflet", sustin reprezentantii producatorului de mobila, intr-un comunicat oficial.

Compania nu are un retailer in Romania, insa poti comanda piese din aceasta colectie direct din Italia.

#design interior Aston Martin, #mobila Aston Martin, #Salon Mobila Milano 2013 , #Mobila