Nu te poti dezlipi de munca? Biroul-sezlong iti face viata mai usoara

Sambata, 07 Noiembrie 2015, ora 00:00
4026 citiri
Nu te poti dezlipi de munca? Biroul-sezlong iti face viata mai usoara
Foto: Altwork

Petreci multe ore in fata calculatorului? Ar trebui sa stii ca exista o cale usoara de a evita oboseala resimtita in corp dupa o zi intreaga petrecuta pe scaunul de birou.

Altwork Station este o inventie a unor designeri din California care au decis sa realizeze cel mai confortabil birou pentru oamenii de afaceri. Le-a luat 5 ani pana sa realizeze modelul unei console de lucru ultra-mobila, dar rezultatul este uimitor, relateaza revista Luxatic.

Altwork Station pormite sa duca productivitatea la cote maxime, permitandu-ti sa lucrezi in aproape orice pozitie doresti. Biroul mobil se transforma aproape imediat intr-o masa de lucru lejera, un sezlong odihnitor sau un pat relaxant cu masa de laptop.

Echipele care au lucrat la acest proiect au reusit sa ofere statiei de lucru nu mai putin de 40 de pozitii in care te poti aseza confortabil pentru a-ti continua munca in zilele supra-incarcate, protejandu-ti in acelasi timp si sanatatea.

Fiecare dintre acestea poate suferi modificari in functie de conformatia fizica a fiecarui ocupant.

Mai mult, pentru a preveni caderea tastaturii sau a mouse-ului de pe platforma de lucru, atunci cand aceasta este intr-o pozitie inclinata, creatorii Altwork Station au adaugat tabliei magneti care sa fixeze aceste obiecte.

Partea buna este ca dispozitivul va intra in productie incepand cu vara anului viitor, la un pret de 5.900 de dolari.

Partea si mai buna este ca dezvoltatorii Altwork Station preiau precomenzi in care biroul versatil poate fi comandat la un pret promotional de 3.900 de dolari.

#consola computer Altwork, #birou mobil, #productivitate munca, #pret Altwork Station , #Mobila