Noblesse Interiors, o redefinire a elegantei si a rafinamentului

Luni, 26 Septembrie 2016, ora 14:28
1477 citiri
Noblesse Interiors, o redefinire a elegantei si a rafinamentului

Vrei sa iti amenajezi locuinta cu stil si sa obtii un aspect deosebit? Cu siguranta cunosti faptul ca principalele elemente care ofera personalitate si stil unui spatiu sunt piesele de mobilier, accesoriile si decoratiunile interioare. De aceea, iti recomandam sa te orientezi catre brand-uri recunoscute pentru calitate si profesionalism.

Noblesse Interiors iti poate multumi orice exigente in materie de design interior, punandu-ti la dispozitie colectii renumite de mobilier si obiecte de arta care iti vor infrumuseta locuinta.

Design interior dus la superlativ pe www.noblesseinteriors.com

Brandul reuneste in showroom-ul aflat in Palatul Noblesse - o cladire cu importanta istorica, situata in centrul capitalei - peste 350 colectii de mobilier si elemente de decoratiuni interioare in stil clasic, modern, contemporan si vintage-industrial. Cu siguranta te vei regasi intr-una dintre incaperile amenajate in showroom-ul Noblesse Interiors.

Atat pe site-ul oficial www.noblesseinteriors.com, cat si in showroom-urile din Bucuresti sau Bacau, iubitorii de frumos pot admira si chiar achizitiona elemente care completeaza cu succes orice ambient si reprezinta un statement in sine.

Iubesti stilul clasic? In Showroom-ul Noblesse Interiors poti regasi modalitatea perfecta de a-ti amenaja si decora spatiul rezidential sau comercial, apeland la colectii cu renume international, precum Strass, Capri, Abigail & Aragon, Melissa, Nora, Imperiale si multe altele.

In cazul in care stilul catre care te orientezi este cel vintage-industrial, Noblesse Interiors iti pune la dispozitie colectii precum Aviator, Diana, Factory, Fairview, Gli Ottone sau Industrial Glamour. Oricare dintre acestea se va potrivi perfect in cadrul pe care vrei sa il amenajezi, indiferent daca este vorba despre un spatiu rezidential, public sau comercial.

Reinventarea rafinamentului si elegantei este un obiectiv indeplinit cu mult succes la Noblesse Interiors, chiar si atunci cand vine vorba despre amenajari in stil contemporan. Oricare dintre colectiile Afrodite, Contemporaneo, Downtown, Fendi, Papillon sau Ralph Lauren iti pot multumi si chiar intrece asteptarile.

Pentru cei care prefera un stil modern, indraznet si inovator, www.noblesseinteriors.com ofera atat concepte Pret-a-porter, cat si elemente si piese de mobilier individuale.

Contemporanul este caracterizat atat de inclinatia catre practic si catre liniile simple si minimaliste, cat si de dorinta de confort si calitate. Daca aceste caracteristici reflecta exact ceea ce iti doresti pentru amenajarea propriului spatiu, iti stau la dispozitie colectii precum Chill Out, Arena & Domino, Infinity, Letti Emporio, Futura, Relax, The Office si multe altele.

Servicii complete prin care Noblesse Interiors aduc rafinamentul si eleganta in orice spatiu

La Noblesse Interiors produsele din colectiile recunoscute pe plan international sunt completate de servicii de inalta clasa.

Vizionarea spatiului ce urmeaza a fi amenajat, dar si masuratorile efectuate corespunzator reprezinta o necesitate pentru orice proiect. Acest serviciu este oferit cu profesionalism de designerii Noblesse Interiors, pentru ca spatiul tau sa reflecte prin design-ul interior exact ceea ce iti doresti.

Realizarea de proiecte complete pentru orice tip de spatiu reprezinta un alt motiv pentru care iti recomandam cu toata increderea Noblesse Interiors. Indiferent daca vrei sa amenajezi propria locuinta, un spatiu public, o locatie comerciala sau un spatiu HoReCa, poti beneficia de proiecte de design interior 2D si 3D. In acest fel, vei avea o viziune exacta asupra modalitatii de organizare si amenajare a spatiului.

Transportul la domiciliu si montajul reprezinta o reala necesitate atunci cand doresti sa iti amenajezi sau sa iti reamenajezi un spatiu, iar pentru a-ti usura munca, designerii Noblesse Interiors iti pun la dispozitie inclusiv acest serviciu indispensabil.

Din dorinta de a avea clienti satisfacuti, Noblesse Interiors ofera consultanta gratuita, serviciu foarte apreciat de iubitorii brand-ului.

Multi dintre noi avem doar o vaga idee despre ceea ce este in voga, despre trendurile actuale in materie de design interior, de aceea echipa Noblesse Interiors ofera consultanta gratuita in tot ceea ce tine de amenajari si decoratiuni interioare, pentru a inlatura aceasta grija de pe umerii clientilor.

Calitatea tuturor serviciilor mentionate, oferite de Noblesse Interiors, a adus brand-ul pe pozitia actuala, de lider pe piata atunci cand ne referim la amenajari de interior elegante si de bun gust.

#Noblesse Interiors mobila lux, #Noblesse Interiors colectii , #Mobila