Mobalmi.ro - Magazin cu o gama completa de mobilier de la expertii in scaune si saltele din online

Luni, 05 Octombrie 2015, ora 17:44
2183 citiri
Mobalmi.ro - Magazin cu o gama completa de mobilier de la expertii in scaune si saltele din online
Foto: unsplash.com

Chiar daca situatia financiara la nivel national sau mondial nu este tocmai roz, exista domenii care inca merg, cum ar fi alimentatia si piesele de mobilier. Daca avem o locuinta, fie ca este inchiriata sau cumparata, cu siguranta avem nevoie si de piese de mobilier, care odata la 10-15 ani trebuie sa fie inlocuite. Astfel, exista un flux continuu in ceea ce priveste cererea de mobilier si exista, evident si oferta necesara.

Din pacate, nu toti cei care produc mobila pot garanta calitate. Cei care o garanteaza insa, ajung sa se extinda. Recent, cei care detin http://www.expert-saltele.ro si expert-scaune.ro, site-uri de care cel mai probabil ai auzit sau din care ti-ai cumparat in ultimii ani ceva, in cazul in care ti-ai innoit salteaua sau scaunele, s-au hotarat sa mai deschida un magazin, care de data aceasta sa acopere intreaga gama de mobilier, de la mobila de bucatarie, pana la mobila de dormitor, living sau birou.

Site-ul se va numi Mobalmi.ro si promite multe, data fiind imaginea pe care o au primele doua magazine in fata clientilor.

Ce va aduce nou Mobalmi.ro?

Teoretic, nimic nou sub soare, practic insa, vei descoperi o organizare nemteasca, piese de mobilier de cea mai buna calitate si o diversitate foarte mare, care creste de la o zi la alta. Printre avantajele majore pe care le putem descoperi deja pe Mobalmi.ro se numara si urmatoarele:

  • Este un magazin usor de folosit, cu un design simplu si cu informatii precise. Nu vei intra niciodata pe un site de mobilier pentru a descoperi talentul celui care a creat site-ul, ci vei intra pentru a descoperi mobila. Astfel, cei de la Mobalmi au pastrat totul simplu si eficient.
  • Toate informatiile pe care le ofera sunt transparente, incepand de la preturi si terminand cu modalitatea de transport si modul in care sunt trimise piesele de mobilier catre client;
  • Ofera un suport bine pus la punct. Daca ai intrebari in legatura cu mobila pe care o cumperi, este intotdeauna cineva care sa iti raspunda si care sa te indrume spre cea mai buna alegere.
  • Asigura o livrare rapida. Toata lumea stie cat de nerabdator este un cumparator care numai ce a achizitionat o piesa de mobilier. Cei de la Mobalmi nu te vor lasa sa astepti mai mult de 72 de ore pentru a te bucura de mobila pe care ti-o doresti;
  • Ofera posibilitatea de plata ramburs. Pentru cumparatori nu exista absolut niciun risc, in conditiile in care produsele comandate pot fi platite ramburs. Astfel, dupa ce ai primit mobila dorita, platesti cash, la livrare.
  • Ofera posibilitatea de returnare. In cazul in care se intamplaa ca mobilierul comandat sa nu fie intocmai pe placul tau sau sa aiba defecte, il poti returna fara probleme in decurs de 14 zile si vei primi banii inapoi, sau un produs similar.

Care este gama de produse pe care se axeaza Mobalmi.ro?

Magazinul este axat pe mobila de dormitor sau de sufragerie. Principalele piese, cum ar fi dulapurile, mesele si scaunele, canapelele sau fotoliile pot fi gasite intr-un numar generos in acest magazin. Indiferent ca alegi sa comanzi un scaun de birou, un scaun de bucatarie, o canapea sau o saltea, te vei bucura de aceleasi avantaje:

  • Design deosebit. Produsele sunt realizate in functie de necesitatile actuale in ceea ce priveste designul. Astfel, vei putea sa te bucuri de o casa mobilata modern, ce iti ofera un confort vizual deosebit. Evident, pentru asta trebuie sa stii si cum sa combini fiecare piesa de mobilier in parte, insa chiar daca nu stii, poti achizitiona seturi complete, care rezolva toate problemele;
  • Rezistenta. Scaunele, canapelele, fotoliile, pernele, saltelele si absolut tot ceea ce gasesti pe Mobalmi.ro beneficiaza de un control amanuntit inainte de a fi puse la vanzare. Astfel, este garantat faptul ca sunt rezistente si ca iti vor servi pe termen lung.
  • Confort. Designul este important, insa confortul este esential. O saltea care nu iti creaza confortul de care ai nevoie este o saltea inutila. Acelasi lucru il putem spune si despre scaune sau despre canapea. Este unul dintre motivele pentru care confortul ocupa un loc esential in criteriile dupa care un magazin mare isi alege marfa. Mobila Mobalmi este confortabila, asadar, te vei putea cufunda ore intregi intr-un scaun, fara sa simti ca trece timpul si iti vei putea face treaba intr-un mediu relaxat, fara dureri si neplaceri.

Astfel, daca esti in cautarea unei schimbari iar aceasta se contureaza spre o schimbare de mobila, Mobalmi s-ar putea sa fie partenerul de care ai nevoie, in care poti gasi cea mai potrivita mobila la doar cateva clickuri distanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#magazin mobila dormitor, #mobila sufragerie, #magazin mobila , #Mobila