Invitatie la o cafea... cu touchscreen

Sambata, 31 August 2013, ora 00:00
5064 citiri
Invitatie la o cafea... cu touchscreen
Foto: Houzz

Ia-ti cafeaua si rasfoieste pozele din vacanta in acelasi timp si in acelasi loc, pe o masuta de cafea eleganta din lemn, cu ecran tactil de 32 de inchi.

Aceasta piesa inedita de mobilier este ideala pentru presa online de dimineata, pentru vazut poze sau pentru consultat harti la o scara mai mare, de exemplu, impreuna cu cei dragi.

Imaginile afisate pe ecranul LCD antireflex pot fi vazute normal pana la un unghi de 178 de grade, deci dintr-o multime de pozitii si din multe parti - asezat pe scaun, fotoliu, taburet sau din picioare.

Vei naviga cu usurinta pe ecranul urias, cu ajutorul celor sase puncte de referinta pentru control tactil, iar rezolutia de 1.366x768 iti garanteaza o experienta vizuala de calitate, indiferent de luminozitatea ambientului.

Ecranul de protectie al tabletei suporta greutatea cartilor, paharelor, telecomenzilor si altor mici lucruri pe care le-ai aseza pe o masuta de cafea normala. In plus, ecranul rezista si la stropi de apa (standard IP34).

Pentru momentele in care vrei doar sa te relaxezi, poti afisa pe ecranul imens al tabletei din living imaginea unui iaz in care inoata pesti Koi, exact cum afisezi un screensaver dinamic, dar foarte realist.

Tableta PC Mozayo M42-Pro Table foloseste sistemul de operare Windows 8, are un procesor Intel Core i5 de 3.2 GHz, memorie de 6 GB, hard de 500 GB, conexiuni Wi-Fi si Bluetooth, patru porturi USB, plus porturi DVI, audio-out si pentru microfon, plus tastatura si mouse wireless incluse in pachet.

Masuta de cafea este disponibila doar pe negru, in reteaua magazinelor americane Hammacher Schlemmer, renumite pentru modul in care onoreaza comenzile la distanta si pentru cele mai vechi catalog de produse din SUA, tiparit pentru prima data in 1881.

Aceasta piesa de mobilier hi-tech costa 7.000 de dolari, la care se adauga taxele de transport de 6% din valoarea sa si inca 12,95 dolari, pentru ca este mai grea de 20 de kilograme.

Vei beneficia de garantie pe viata pentru masuta ta de cafea si o poti returna oricand, daca te-a dezamagit din orice motiv. O poti comanda online de pe site-ul Hammacher Schlemmer.

#masa cafea touchscreen, #masuta cafea ecran tactil, #mobila ecran touch , #Mobila