Din pasiune pentru aviatie: Inlocuieste scaunul directorial cu cel de catapultare

Sambata, 11 Ianuarie 2014, ora 00:00
2520 citiri
Din pasiune pentru aviatie: Inlocuieste scaunul directorial cu cel de catapultare

O piesa de rezistenta in casa ta sau in biroul tau poate reflecta chiar pasiunea ta pentru aviatie. In acest weekend iti propunem operele create de designerii Hangar54 chiar din bucati de aeronave scoase din uz.

Un exemplu elocvent ar putea fi scaunul de catapultare Martin Baker de pe aeronavele RAF Panavia Tornados, reconditionate, imbracate in piele premium si finisate pana ajung la un aspect de oglinda.

"Unele obiecte, precun scaunele de catapultare Martin Baker sunt mai greu de gasit. Avem doar trei exemplare in acest moment", a declarat Brett Armstrong care impreuna cu fratele sau, Shane, au inceput aceasta afacere din cinvingere ca in "cimitirele" aviatiei vor gasi piese irezistibile pentru pasionati.

Tocmai aceasta editie limitate de scaune de catapultare Martin Baker MK10 Panavia Tornado fac ca preturile sa ajunga pana la 8.160 de lire sterline.

Ideile lor nu se opresc aici, iti pot crea noi si noi exemplare de scaune de bar, mese de cafea, birou lampi... Tot ce trebuie sa ii contactezi pe site-ul Hangar54 si sa le spui cum ai vrea sa arate piesa de rezistenta din sufrageria ta.

Sursa: Luxury Insider

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#scaun directorial, #scaun catapultare, #mobilier aviatie , #Mobila