Design interior: Ce inseamna stilul contemporan, in 2013 (Galerie foto)

Sambata, 08 Iunie 2013, ora 00:00
7228 citiri
Design interior: Ce inseamna stilul contemporan, in 2013 (Galerie foto)

Stilul contemporan in design interior inseamna anul acesta piese simple de mobilier, foarte mult spatiu si accesorii deosebit de utile. Stilul de viata al anului 2013 iti cere incaperi din ce in ce mai spatioase in care sa te reculegi fara mobilierul masiv ce iti incarca incaperea, dar si privelistea.

Chiar si culoarea in tendinte contribuie la senzatie de spatiu: se poarta nuante reci, neutre, mult alb, crem, cu umbre inchise de maro mov si gri. Pentru a sparge, insa, monotonia ai nevoie de un "punct de interes". Ce inseamna asta? Ar putea insemna un tablou viu colorat pe intreg peretele sau o piesa de mobilier colorata, iesita din comun, evitand, insa, aglomerarea elementelor.

Stilul contemporan se afla in stransa legatura cu stilul minimalist, explica specialistii de la Galeriile Noblesse.

Nu in ultimul rand, stilul contemporan ti se potriveste mai ales daca esti o persoana activa, care pune accent pe ideea de "practic", atat in ceea ce priveste depozitarea si separarea obiectelor.

Pentru a-ti face o idee mai clara despre ce inseamna stilul contemporan in 2013, Business24 iti prezinta cateva sugestii de amenajare oferite de designerii Studio Insign:

Galerie foto

#design interior contemporan, #stil contemporan design interior, #interior contemporan 2013 , #Mobila